TrMhMt
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@WebMaster
I wanna ask if it's possible to separate Turkish section as "Defense" and "Non-Defense" related sections ?
- People whom interested in Defense related developments can follow the "Defense" section.
- People interested in "Non-Defense" related developments can discuss in "Non-Defense" related section.
Hayir Barzani olamaz,ben canli dinledim Clintonu,Suriyedeki YPG Kürtler dedi.Birilieri bana 'Clinton PKK'yi silahlandiracak dedi' demesin. Kariyi sevmem ama kendisi sadece 'Kürt' müttefiklerden bahsetti. Bu Barzani'de olabilir mesela.
Hayir Barzani olamaz,ben canli dinledim Clintonu,Suriyedeki YPG Kürtler dedi.
YPG de o katogoride,unutma.Obama da soykirim yasasini desteklerim demisti secim kampanyasinda. Clinton'un Türkiye'nin tepkisini hice sayarak Suriyeli PKK'ya agir silah verecegine inanmiyorum - kadinin agizindan "our allies" kelimleri düsmüyor.
Sinirlari genisletmekle destekledigimiz factionlari sinirlarimizin öte yanina yerlestirip tampon bölge kurmak. Yani PKK/PYD/ISIS belalarini def etmek. Bunu yapmak icin Barzaniyide desteklememiz lazimInsanlar niye sinir genisletmekten bahsediyor? Tamam bencede kuzey Suriye ve Iraq himayemize gecmeli, ama bunu siyasi/ ekonomik ve istihbarat ile yapmak lazim (tipki Iran in Sam ve Bagdat da yaptigi gibi). Tabiki askeri guc bulundurulmali ama eger gunun sonunda Halep ve Mosul a mehter marsi ile girip bayrak asacagimizi dusunmek sacma
Böyle büyük bir mücadelede müttefiklik ne ifade eder? Ben bilmiyorum. Bizim mücadeleyi baltalaması silah vermesi kadar kötü olur, öyle sinir bozucu bir tip var karıda...Obama da soykirim yasasini desteklerim demisti secim kampanyasinda. Clinton'un Türkiye'nin tepkisini hice sayarak Suriyeli PKK'ya agir silah verecegine inanmiyorum - kadinin agizindan "our allies" kelimleri düsmüyor.
Sn.TrMhMt MP-5, G3 gibi silahlarin uretiminden lisans parasini anlayabiliyorum ama mermiyi anlayamadim.