What's new

Çay Bahçesi

Moderatorun kafasına göre adam atıyor, ülkemi vatanımı bayrağımı namusumuzu savunup bi arap a iki kelime sövdüm diye 1 ay banladı beni. hiç adil değil.

ayrıca @Sinan a da imtiyaz kullanıyor, o kadar saydırıp atılmayan tek adam

1 Ay ban vermek gibi bir şansım yok sistem bunu kendisi hallediyor. Ben sadece yaptığın aktiviteye uygun hükmü işaretleyip warning veririm. Mesela iki kelime sövdüğünde "inappropriate language" ten warning alırsın. Başka bir millete veya üyeye alenen küfrettiğinde "insulted other member/nationality" ten sistemin belirleyeceği puanda bir ceza alırsın eğer uyarıldığın halde aynı hataları yapmaya devam edersen ki sen genelde bunu yapıyorsun "repeated violation" alırsın. Uyarı geçmişine bir göz attım Şubak-Kasım ayları arasında 6 adet "insulted other member/nationality", 2 adet "repeated violations" ve 1 adet te "Inappropriate language" almışsın. Bunları sistem toplar ve ban hükmünü ve süresini kendisi ayarlar. Ülkemizi küfretmeden de savunabilirsin azıcık dikkat etsen sıkıntı olmayacak fakat buradaki aktivite/ceza boyutu herkes için geçerlidir hiç kimse için bir imtiyaz veya ayrıcalık söz konusu olamaz beni azıcık tanıyan bunun böyle olduğunu bilir. Sadece rapor etmen ve benim bunu farketmem yeterlidir.

23/10/2016 19:18
Eczacibasi write history as curtain falls on Women’s Club Worlds
News from the FIVB

Manila, Philippines, October 23, 2016. Eczacibasi VitrA ISTANBUL went down in the history books Sunday, after they edged Pomì CASALMAGGIORE in five nail-biting sets (25-19, 20-25, 25-19, 22-25, 15-11) in the final of the 2016 FIVB Women’s Club World Championship, becoming the only club to have won the trophy twice.

Eczacibasi completed a fascinating week in Manila undefeated, extending their competition winning streak to eight, including their last three matches from the 2015 edition in Zurich.

Led by an incredible Tatiana Kosheleva and the tournament’s MVP Tijana Boskovic, Eczacibasi VitrA had to pull out all the stops to deny Pomì becoming the first Italian club in 24 years to claim the world crown. The runners-up had to be content with being only the third Italian club to make it to a Club World Championship final.

A little earlier VakifBank ISTANBUL had added a bronze medal to their collection of gold from 2013 and silver from 2011, when they beat Volero ZÜRICH in four sets (25-14, 21-25, 25-22, 25-11). In a way it was revenge for their earlier loss to the Swiss side in pool play. It left Volero in fourth place for the third time in four bronze medal match appearances in as many years.

Abi hala mı Musul ya.
Hala Musul.
Mal gibi bakarsın ekonomisi, etkisi artan ülkelere, bugün işler iyi gidiyor biraz ama yarın ne olacağı belli değil. Acaba bize silah verirler mi? Birliğe alırlar mı? Biz enerji bağımlısıyız, bize gaz indirimi yaparlar mı diye düşünürsün ha düşünürken terörle mücadele edersin, ettirirler, abuk sabuk iç siyasetle boğuşursun, hala Atatürk şöyleydi, din böyleydi muhabbetiyle mal gibi döner durursun yıllarca diğer taraftan civarındaki devletler zenginleşir, gelişir, sen ise Türklüğün, Anadolu'nun, İstanbul'un hakkını veremeyen bir ülke olarak dünya'ya rezil olursun. Umarım sadece rezil olursun.

Last edited:
Musul ve Halep'e sahip olmazsak, fena s*kerler. Bizden görünen OÇ'lar bunun işaretini şimdiden heyecanlı heyecanlı gösteriyorlar.

Nasıl sahip olacaksın akıllı hadi söyle de bizde bilelim. IŞİD bittikten sonra hangi bahane ile orda duracağız? Zorla mı alacaz?

"Los Angeles man found with multiple weapons and hundreds of pounds of ammunition in his home was charged with making terrorist threats to the Islamic Center of Southern California, authorities announced Tuesday.

Mark Lucian Feigin was arrested last week on the charge, which has been designated as a hate crime, according to the Los Angeles Police Department."

Man arrested before attacking Islamic Center in Los Angeles

What hate crime? It is pure terrorism and reminds me of US soldier wearing a terrorist patch in Syria:
ingiltere-turkler-ypg-icindeki-askerlerimizi-vurabilir-h1472798517-d1f90c.jpg

Bu kadar aptal insan nasıl çıkıyor bizim ülkeden anlamış değilim. Gerçeklikten uzak, tamamen hayal dünyasında insanlar. Bukadar şarlatan, yüzsüz, şerefsiz (Öcalan'a görüşmüyoruz, gorusuyorsak şerefsizim dedi ki şerefsiz çıktı), Salih Müslim le görüştü pyd lileri Türkiye'de tedavi altına aldı hastanelere (yani pkk ya yardım etti), peşmerge türkiye'den geçmesine izin verip şov yapmalarına müşahede etti ( peşmergenin pkk ya yardım etmesini müsaade etti). Yani liderimiz bir pkk ci vatan haini olduğuna herkes mutabık mi?

Sonra utanmadan Lozan çıktı, sonra birde kendini kahraman yapacak milletimiz aptal zaten misaki milli diyor.

Birde şey çıktı- 15 Temmuz ikinci kurtuluş savaşı. Bu kurtuluş savaşına hakarettir. 250 bin den fazla kişinin öldüğü bir savaşı ona mukayese ediyor, amaç ne? Yeni bir başlangıç, kendini yeni kurucu lider gibi göstermek, başkanlik sistemini getirmek ve Atatürkun izlerini silmek. Yani yeni bir revolution gibi birsey yapıp kurucu lider olmak.

Hala Musul.
Mal gibi bakarsın ekonomisi, etkisi artan ülkelere, bugün işler iyi gidiyor biraz ama yarın ne olacağı belli değil. Acaba bize silah verirler mi? Birliğe alırlar mı? Biz enerji bağımlısıyız, bize gaz indirimi yaparlar mı diye düşünürsün ha düşünürken terörle mücadele edersin, ettirirler, abuk sabuk iç siyasetle boğuşursun, hala Atürk şöyleydi, din böyleydi muhabbetiyle mal gibi döner durursun yıllarca diğer taraftan civarındaki devletler zenginleşir, gelişir, sen ise Türklüğün, Anadolu'nun, İstanbul'un hakkını veremeyen bir ülke olarak dünya'ya rezil olursun. Umarım sadece rezil olursun.

Bunu önce de söyledim yine söylüyorum siz bu toprak parçasına bakınca sadece petrol görüyorsunuz. Hakim olmayı başarabilsek dahi getireceği sayısız problemin adını bile ağzınıza almıyorsunuz. Ekstra gelir elde edeceğiz diye düşünürken o bölge bu ülkeye nasıl entegre olacak. O bu ülkenin eğitim sisteminden geçmemiş, kültüründen, değerlerinden bir haber Kürtler, içlerinden binlerce El Kaide ve İşid militanı çıkarmış Araplar ne olacak. Muhtemel terör olaylarına kaç şehit verilecek, ne kadar askeri ekipman harcanacak, bölge insanını entegre etmek için(ki olmayacaklar, aynı güneydoğu gibi) ne kadar karşılıksız yatırım yapılacak. Böyle bir hamleden sonra komşu ülkelerle nasıl sağlıklı bir ilişki kurulacak. Düşen güven ve muhtemel ambargolar ile nasıl baş edilecek. Bunları düşünen yok. Kaldı ki gidip Irağın ortasındaki bir kenti tek başına alamassın. Kuzey Irak topraklarını da alman lazım.

Hani şunun düşüncesi bile tartışmaya değmez çünkü mümkünatı yok ama ciddi ciddi ısrar etmeye devam ediyorsunuz.

Derdiniz paraysa söyleyin yukarıdaki abilerinize israfı kıssınlar. Saray yaptıracaklarına, trt'ye propaganda dizileri çeksin diye dağ gibi bütçe ayıracaklarına. İmamların altına trilyonluk makam araçları çekeceklerine, yandaşları para kazansın ihalelerde devletin parasını har vurup harman savuracaklarına, yedi sülalelerinin ceplerini dolduracaklarına o parayı üretim gücümüzü arttırmak için kullansınlar.

Last edited:
Bunu önce de söyledim yine söylüyorum siz bu toprak parçasına bakınca sadece petrol görüyorsunuz. Hakim olmayı başarabilsek dahi getireceği sayısız problemin adını bile ağzınıza almıyorsunuz. Ekstra gelir elde edeceğiz diye düşünürken o bölge bu ülkeye nasıl entegre olacak. O bu ülkenin eğitim sisteminden geçmemiş, kültüründen, değerlerinden bir haber Kürtler, içlerinden binlerce El Kaide ve İşid militanı çıkarmış Araplar ne olacak. Muhtemel terör olaylarına kaç şehit verilecek, ne kadar askeri ekipman harcanacak, bölge insanını entegre etmek için(ki olmayacaklar, aynı güneydoğu gibi) ne kadar karşılıksız yatırım yapılacak. Böyle bir hamleden sonra komşu ülkelerle nasıl sağlıklı bir ilişki kurulacak. Düşen güven ve muhtemel ambargolar ile nasıl baş edilecek. Bunları düşünen yok. Kaldı ki gidip Irağın ortasındaki bir kenti tek başına alamassın. Kuzey Irak topraklarını da alman lazım.

Hani şunun düşüncesi bile tartışmaya değmez çünkü mümkünatı yok ama ciddi ciddi ısrar etmeye devam ediyorsunuz.

Real politik diye birşey var, bunlar gerçekten uzak hayal dünyasında. Güçlü ülkeler bir şekilde yapabilir ama bunu destekleyecek gücün olmasi lazım.

Hadi varsayalım ki Rusya yarın dedi hayır siz OES onaylamıyorum dedi ki s-300 ve s-400 ler kullanacam Suriyeli giren her uçağa. Napacaz? Kuş uçurtmazlar. Felç kalır karadakiler. Ya topu topu 1980lerin uçağı olan f-16 larimiz var. Başımızdaki delinin yapmak istediği şeyler anca şu andaki dünya güçleri yapabilir.

Bunu önce de söyledim yine söylüyorum siz bu toprak parçasına bakınca sadece petrol görüyorsunuz.
Ben sadece petrol görmüyorum.

Muhtemel terör olaylarına kaç şehit verilecek, ne kadar askeri ekipman harcanacak, bölge insanını entegre etmek için(ki olmayacaklar, aynı güneydoğu gibi) ne kadar karşılıksız yatırım yapılacak.
Bu uyum sorunun insanlardan kaynaklanmadığını biliyorum.
Kırmızı ile işaretlediğim yazına istinaden soruyorum, çözümün nedir? Sana göre terör olaylarına şehit veriyor, ekipman harcıyor ve karşılıksız yatırım yapıyoruz. Bölgeden elimizi, ayağımızı çekip Musul'a müdahale etmeyelim, Türkiye'yi bölelim mi?

ciddi ciddi ısrar etmeye devam ediyorsunuz.
Kim mişiz biz? Kaç kişi ile koşuyorsun, hayırdır?

Derdiniz paraysa söyleyin yukarıdaki abilerinize israfı kıssınlar. Saray yaptıracaklarına, trt'ye propaganda dizileri çeksin diye dağ gibi bütçe ayıracaklarına. İmamların altına trilyonluk makam araçları çekeceklerine, yandaşları para kazansın ihalelerde devletin parasını har vurup harman savuracaklarına, yedi sülalelerinin ceplerini dolduracaklarına o parayı üretim gücümüzü arttırmak için kullansınlar.
Senin derdin başka...

Bölgemizi geçtim, fazla bir beklentim hiç olmadı zaten... Ama ülke'den bir haber insanlar var...

Last edited:
Erdoganin su anda kac danismani var? 300 oldumu? Her yalakayi danisman yapiyor ve maaslari aylik 30 bin tl miydi oyle gormustum. Obamanin okadar danismani yok. Insaf, ulkede acliktan olen insan var, kirasini odeyemeyen adam bakan sayisini bir kac sene iki katina felan cikardi, danisman sayisi onun kadar baska kimse yoktur herhalde.

gormez_99b1d9d3561fb7877672.jpg

S600. Off ne guzel.

pyd_pkklilar_turkiyede_h38815.jpg

Resim_1413058906_96041731.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/462-pyd-pkk-li-tedaviye-geldi-27380590

teror-orgutuyle-gorusen-serefsizdir-namussuzdur.jpg

Hendek%2Bkazan%2BKazmac%25C4%25B1lar.jpg

cemaat-devlete-sizmis-buna-kargalar-bile-guler-53330729400a3.jpg

Erdoganin su anda kac danismani var? 300 oldumu? Her yalakayi danisman yapiyor ve maaslari aylik 30 bin tl miydi oyle gormustum. Obamanin okadar danismani yok. Insaf, ulkede acliktan olen insan var, kirasini odeyemeyen adam bakan sayisini bir kac sene iki katina felan cikardi, danisman sayisi onun kadar baska kimse yoktur herhalde.

gormez_99b1d9d3561fb7877672.jpg

S600. Off ne guzel.

pyd_pkklilar_turkiyede_h38815.jpg

Resim_1413058906_96041731.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/462-pyd-pkk-li-tedaviye-geldi-27380590

teror-orgutuyle-gorusen-serefsizdir-namussuzdur.jpg

Hendek%2Bkazan%2BKazmac%25C4%25B1lar.jpg

cemaat-devlete-sizmis-buna-kargalar-bile-guler-53330729400a3.jpg

Dahi vahim işler var, yeterince ortaya çıkartılamadı.

Forum kurallarını inceleyip ve bu bölümüm idarecileri ile görüşüp AKP ile ilgili özel bir başlık açılması gerekir, bu kadar yaptıklarından sonra bunu yapmak zorunluluk.

Back
Top Bottom