Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Moderatorun kafasına göre adam atıyor, ülkemi vatanımı bayrağımı namusumuzu savunup bi arap a iki kelime sövdüm diye 1 ay banladı beni. hiç adil değil.
ayrıca @Sinan a da imtiyaz kullanıyor, o kadar saydırıp atılmayan tek adam
Yazdıklarım ortada....ne zaman saydırmışım, quote ederek gösterir misin ?r, o kadar saydırıp atılmayan tek adam
Hala Musul.Abi hala mı Musul ya.
Musul ve Halep'e sahip olmazsak, fena s*kerler. Bizden görünen OÇ'lar bunun işaretini şimdiden heyecanlı heyecanlı gösteriyorlar.
Sen bilmesende olur.Nasıl sahip olacaksın akıllı hadi söyle de bizde bilelim.
Hala Musul.
Mal gibi bakarsın ekonomisi, etkisi artan ülkelere, bugün işler iyi gidiyor biraz ama yarın ne olacağı belli değil. Acaba bize silah verirler mi? Birliğe alırlar mı? Biz enerji bağımlısıyız, bize gaz indirimi yaparlar mı diye düşünürsün ha düşünürken terörle mücadele edersin, ettirirler, abuk sabuk iç siyasetle boğuşursun, hala Atürk şöyleydi, din böyleydi muhabbetiyle mal gibi döner durursun yıllarca diğer taraftan civarındaki devletler zenginleşir, gelişir, sen ise Türklüğün, Anadolu'nun, İstanbul'un hakkını veremeyen bir ülke olarak dünya'ya rezil olursun. Umarım sadece rezil olursun.
Bunu önce de söyledim yine söylüyorum siz bu toprak parçasına bakınca sadece petrol görüyorsunuz. Hakim olmayı başarabilsek dahi getireceği sayısız problemin adını bile ağzınıza almıyorsunuz. Ekstra gelir elde edeceğiz diye düşünürken o bölge bu ülkeye nasıl entegre olacak. O bu ülkenin eğitim sisteminden geçmemiş, kültüründen, değerlerinden bir haber Kürtler, içlerinden binlerce El Kaide ve İşid militanı çıkarmış Araplar ne olacak. Muhtemel terör olaylarına kaç şehit verilecek, ne kadar askeri ekipman harcanacak, bölge insanını entegre etmek için(ki olmayacaklar, aynı güneydoğu gibi) ne kadar karşılıksız yatırım yapılacak. Böyle bir hamleden sonra komşu ülkelerle nasıl sağlıklı bir ilişki kurulacak. Düşen güven ve muhtemel ambargolar ile nasıl baş edilecek. Bunları düşünen yok. Kaldı ki gidip Irağın ortasındaki bir kenti tek başına alamassın. Kuzey Irak topraklarını da alman lazım.
Hani şunun düşüncesi bile tartışmaya değmez çünkü mümkünatı yok ama ciddi ciddi ısrar etmeye devam ediyorsunuz.
Ben sadece petrol görmüyorum.Bunu önce de söyledim yine söylüyorum siz bu toprak parçasına bakınca sadece petrol görüyorsunuz.
Bu uyum sorunun insanlardan kaynaklanmadığını biliyorum.Muhtemel terör olaylarına kaç şehit verilecek, ne kadar askeri ekipman harcanacak, bölge insanını entegre etmek için(ki olmayacaklar, aynı güneydoğu gibi) ne kadar karşılıksız yatırım yapılacak.
Kim mişiz biz? Kaç kişi ile koşuyorsun, hayırdır?ciddi ciddi ısrar etmeye devam ediyorsunuz.
Senin derdin başka...Derdiniz paraysa söyleyin yukarıdaki abilerinize israfı kıssınlar. Saray yaptıracaklarına, trt'ye propaganda dizileri çeksin diye dağ gibi bütçe ayıracaklarına. İmamların altına trilyonluk makam araçları çekeceklerine, yandaşları para kazansın ihalelerde devletin parasını har vurup harman savuracaklarına, yedi sülalelerinin ceplerini dolduracaklarına o parayı üretim gücümüzü arttırmak için kullansınlar.
Erdoganin su anda kac danismani var? 300 oldumu? Her yalakayi danisman yapiyor ve maaslari aylik 30 bin tl miydi oyle gormustum. Obamanin okadar danismani yok. Insaf, ulkede acliktan olen insan var, kirasini odeyemeyen adam bakan sayisini bir kac sene iki katina felan cikardi, danisman sayisi onun kadar baska kimse yoktur herhalde.
S600. Off ne guzel.
http://www.hurriyet.com.tr/462-pyd-pkk-li-tedaviye-geldi-27380590