What's new

Çay Bahçesi

Erdoğanın yargıya FETÖ ile geçmişte kurduğu kanlı ittifak için hesap vermesi gerektiğini düşünüyorum. Lakin önce PKK ve FETÖ yok edilmeli. PKK ve FETÖ kesinlikle önceliğimiz ve bunlar yok edilmeden (hem dağdan hem meclisten) Erdoğan'ı denklemden çıkarmak demek, Erdoğan'ın yerine PKK'lı ve Cemaatçileri doldurmak demek ki bu Cumhuriyet'in ve Türk Devleti'nin sonu olur.

Bu adam da şerefsiz çıktı.

Ya cidden tüylerim ürperiyor, hiç mi Kemalist kalmadı CHP'de, alayı mı terörist abi ya :pissed:
Baykal wasn't joking some half year ago when he said that chp is "hdp'lilesiyor". True chp members and people should distance themselves from the current chp under Kilicdaroglu and not vote for them out of protest, but i doubt it.

İsimler benzer, bildik:

"ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonun komutanlarından Korgeneral Stephen Townsend, önümüzdeki haftalarda yapılması beklenen Rakka operasyonuna katılacak güçlerin çoğunluğunu, terör örgütü PYD'nin askeri kolu YPG'nin oluşturacağını söyledi."
ABD Türkiye'ye verdiği sözü tutmadı

Kut'ül-Amare geldi aklıma...

İsimler benzer, bildik:

"ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonun komutanlarından Korgeneral Stephen Townsend, önümüzdeki haftalarda yapılması beklenen Rakka operasyonuna katılacak güçlerin çoğunluğunu, terör örgütü PYD'nin askeri kolu YPG'nin oluşturacağını söyledi."
ABD Türkiye'ye verdiği sözü tutmadı

Kut el-Amara geldi aklıma...
Just have the feeling that Townsend is running the show behind the screens and Baghdadi is just there sitting and mostly nodding and acting as the commander in front of cameras. I wonder whether isis will be allowed to unopposedly leave Mosul in big number of toyotas again.

Bu hükümete ceza kesme işini teroristlere açıkça destek veren anamuhalefete ceza kestikten sonramı önce mi yapıcaksınız merak ediyorum.

Merak etme biz onların cezasını 50-55 senedir kesiyoruz. Gördün duydun mu hükümet olduklarını?

Muhalefetin hatası seni, beni, ülkeyi doğrudan etkilemez ama hükümet olur 14 sene ülke yönetir ve bu süre zarfında açlımdan, fettoya, suriyesinden, ırakına, balyozundan, ergenekonuna kadar kesintisiz hata yaparsan bugün ülkeyi, milleti düsürdüğün pozisyona düsürürsün ve bununda hesabını verirsin. Öyle aldatıldık, kandırıldık diyerek yırtamazsın.

Anladınmı arkadaşım. Meseleyse sen, ben, benim partim-ideolojim çercevesinden bakmayacaksın. Bu gemi batarsa tek ben değil sende batacaksın.

Ana muhalefetmiş bırak sen onu. Bunca sene gözümüzün içine baka baka bizlere HDP'yi demokrasi, ab uyumu hede höde diye yedirtenler, burası kürdistan diyen akp'liler. Pkk bizim kardeslerimiz diyen akp'liler rahatsız etmiyorsa ana muhalefetin hiç etmemesi gerek. Kısaca diyorum ki bırakın bu demogojileri.

Last edited:
Bu hükümete ceza kesme işini teroristlere açıkça destek veren anamuhalefete ceza kestikten sonramı önce mi yapıcaksınız merak ediyorum.

Anamuhalafeti bilmem çünkü ben onları desteklemiyorum lakin teröristi açıkça destek veren biri varsa oda AKP. İçinde yüzlerce pkk li var. Hüseyin Çelik, Orhan miroglu diğer Diyarbakır Milletvekili pkk li ziyaret eden. Bu durumda kim terrorist destekliyor?

Sizin dediğinize göre hükümetinden anamuhalefetine hatta son darbe olayına bakarsak askeriyede bile yanlışlar varsa o zaman sistem mi bozuk?Öyle ya düzgün bi yönetim kademesi yok o zaman

Arkadasim mumkunse daldan dala atlamayi birak. Bos muhabbet cevireceksen yorma bizleri. Zaten mobilden yaziyorum bin bir zorlukla. Yazdiklarim acik, net ve anlasilir.

hükümetten şikayetçisin,muhalefetten şikayetçisin.o zaman söylede bilelim sen kimsin? Boş muhabbet dediğin önceki yazılarının üzerinde yazılmış yazılar.Kimse magazin konusu konuşmuyor burada

edit:Ayrıca nereden yazdığın kimsenin umrunda değil

eee, hem hukumetten hem de muhaleffetten şikayetçi olduğunda bir şeyi savunmuyor ya da gerçekleri göremiyor mu oluyorsun. sen burada çok kalırsan senden çekeceğimiz var, şimdiden gördüm

Barzani ye güvenmek, Fethullah gülene ve Abdullah Öcalan güvenmek kadar tehlikeli. Aslen bize düşmanlar ama güçleri yok birşey yapacak o yüzden dost olarak gözüküyorlar.

CHP bitmiş bir parti, içinde sezgin tanrıkulu diye tam pkk li şerefsizler var ve daha birsürü. Kılıçdaroğlu geçti başa, pkkli doldu partiye.

valla anlayan varsa anlatsın, kuzey kurdistan dedi bizimkiler zamanında barzaninin karşısında, şimdi barzani kontrolumuzde diye yarın öyle kalacak değil...

eee, hem hukumetten hem de muhaleffetten şikayetçi olduğunda bir şeyi savunmuyor ya da gerçekleri göremiyor mu oluyorsun. sen burada çok kalırsan senden çekeceğimiz var, şimdiden gördüm

Hic ugrasma zaman harcamaya degmez. Ben ignore listesine ekledim.

Pakistan Defence Latest Posts

Back
Top Bottom