TrMhMt
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Baykal wasn't joking some half year ago when he said that chp is "hdp'lilesiyor". True chp members and people should distance themselves from the current chp under Kilicdaroglu and not vote for them out of protest, but i doubt it.Bu adam da şerefsiz çıktı.
Ya cidden tüylerim ürperiyor, hiç mi Kemalist kalmadı CHP'de, alayı mı terörist abi ya
Just have the feeling that Townsend is running the show behind the screens and Baghdadi is just there sitting and mostly nodding and acting as the commander in front of cameras. I wonder whether isis will be allowed to unopposedly leave Mosul in big number of toyotas again.İsimler benzer, bildik:
"ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonun komutanlarından Korgeneral Stephen Townsend, önümüzdeki haftalarda yapılması beklenen Rakka operasyonuna katılacak güçlerin çoğunluğunu, terör örgütü PYD'nin askeri kolu YPG'nin oluşturacağını söyledi."
ABD Türkiye'ye verdiği sözü tutmadı
Kut el-Amara geldi aklıma...
Bugün bir üniversitede etkinliğe katıldım. Firmanın birisi şöyle bir broşür yapmış
Kardeş, KST Kartal Savunma Teknolojileri değil mi? Eğer öyle ise XQ-06 "Fi" geliştiren firma, siz değil misiniz bu? Ben yazdığını anlayamadım, kusura bakma...The company name is KST. Maybe something like Kaset?
Haaaaaaa... ( )Troll yazdım ya Doğru
Hosgeldin,mekan senin.Selamlar olsun herkese.
Mekanı hazırlayın iki haftam kaldı
Bu hükümete ceza kesme işini teroristlere açıkça destek veren anamuhalefete ceza kestikten sonramı önce mi yapıcaksınız merak ediyorum.
Bu hükümete ceza kesme işini teroristlere açıkça destek veren anamuhalefete ceza kestikten sonramı önce mi yapıcaksınız merak ediyorum.
Sizin dediğinize göre hükümetinden anamuhalefetine hatta son darbe olayına bakarsak askeriyede bile yanlışlar varsa o zaman sistem mi bozuk?Öyle ya düzgün bi yönetim kademesi yok o zaman
hükümetten şikayetçisin,muhalefetten şikayetçisin.o zaman söylede bilelim sen kimsin? Boş muhabbet dediğin önceki yazılarının üzerinde yazılmış yazılar.Kimse magazin konusu konuşmuyor burada
edit:Ayrıca nereden yazdığın kimsenin umrunda değil
Barzani ye güvenmek, Fethullah gülene ve Abdullah Öcalan güvenmek kadar tehlikeli. Aslen bize düşmanlar ama güçleri yok birşey yapacak o yüzden dost olarak gözüküyorlar.
CHP bitmiş bir parti, içinde sezgin tanrıkulu diye tam pkk li şerefsizler var ve daha birsürü. Kılıçdaroğlu geçti başa, pkkli doldu partiye.
eee, hem hukumetten hem de muhaleffetten şikayetçi olduğunda bir şeyi savunmuyor ya da gerçekleri göremiyor mu oluyorsun. sen burada çok kalırsan senden çekeceğimiz var, şimdiden gördüm