Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
GÖKSUNGUR will be Turkey's fastes.
TAI CEO/President Temel Kotil says:
The project after Aksungur will be supersonic and they will start with it NEXT year.
https://www.aa.com.tr/en/science-te...ft-firm-sets-sights-on-supersonic-uav/1470733
The editors at Anadolu agency think 380 km/h is supersonic
The name of the göksungur bird flying at 380km/h is given to the UAV. Göksungur UAV supersonic will fly.
380km ile uçan Gök sungur adlı bir kuş. Ak sungur da bir kuş adı. Gök sungur dünyada ki en hızlı kuş internette videoları var diyor Temel. Süpersonik İHA'ya Göksungur adını verdik ve ses hızında uçacak diyor. Temel lafı lafın üzerine bindirdiği için dediğini bazen anlatamıyor. Üç kez dinleyince anladım ben.
380 km/h is the speed of the bird. AA thinks it is the speed of the UAV.The name of the göksungur bird flying at 380km/h is given to the UAV. Göksungur UAV supersonic will fly.
380km ile uçan Gök sungur adlı bir kuş. Ak sungur da bir kuş adı. Gök sungur dünyada ki en hızlı kuş internette videoları var diyor Temel. Süpersonik İHA'ya Göksungur adını verdik ve ses hızında uçacak diyor. Temel lafı lafın üzerine bindirdiği için dediğini bazen anlatamıyor. Üç kez dinleyince anladım ben.
Patron çıldırdı. Du bi daha izleyim. Heyecan yaptım bişi anlamadım