What's new

Ülke Yönetimi

Status
Not open for further replies.
Tamam da sizin gibi sağduyu sahibi kaç tane Kemalist var üstad. Benim bütün sülalem dünden yazılır, adım gibi biliyorum.
O zaman sülalendekilerin ideolojisi Kemalizm değil, "Anti-Tayyibizm" falandır. Kemalizm kişilerle ve şahıslarla uğraşmaz, derdi olmaz. Ülkeye yönelik düşman örgütlerin imhasını ve ideolojilerin yok edilmesini amaçlar. Bunlar ise günümüzde;

FETÖ = Din Sömürüsü
PKK = Pan-Kürdizm

Düşmanlarımız bunlar.

Safla felan alakasi yok okuma özürlü, gercekten nerenle okuyorsun anlamadim, sana olacaklari söylüyorum, sonra yok ben bimiyordum felan deme diye, gerci herseye kilif uydurmayi adet edinmissiniz yarin ülke batsa gene baskasini suclarsiniz.
ülke batarmış kim batırıyo ülkeyi savunma sanayi tam gaz devam ediyor la bi kurtulun şu korku psikolojisinden
ya da korku pompalamaktan

...

Note :

Turkish general election, November 2015

AKP : 49.50 %

Popular vote : 23,681,926

Turkish constitutional referendum, 2017

Yes : 51.41%

25,157,025

...

Terbiyeli ol,terbiyesiz.
@cabatli_53
ilk önce kim terbiyesizleşti sersem okuma özürlü sizi ciddiye alanda kabahat sizi devriniz bitti anca korku pompalarsınız millete başka bir iş yaptığınız yok

ülke batarmış kim batırıyo ülkeyi savunma sanayi tam gaz devam ediyor la bi kurtulun şu korku psikolojisinden
ya da korku pompalamaktan
Son ekonomik verilerine bak, biraz oku arastir, TL bazinda %2.9 büyüme olsada deger kaybindan dolar bazinda ekonomi ufaldi, issizlik patlak verdi, bu senede pek düzelecek gibi körünmüyor, eger idam gelirse avrupa bütün anlasmari fesh edecek ve ihracatin yarisinin gittigi avrupaya ihrac zorlasacak, ekonomik kriz yolda hersey bunu gösteriyor korkuyla felan alakasi yok sanki ben istermiyim böyle olsun.

Savunma sanayii felan demissin, nedeyse tüm milli ürettigimiz silahlarin platformu batidan gelme, motorlari batidan, sonrada avrupaya misillemeymis, hadi canim sende.

Sen kendini kandirmaya devam et, hersey cok güzel olacak, hadi misil misil.

ilk önce kim terbiyesizleşti sersem okuma özürlü sizi ciddiye alanda kabahat sizi devriniz bitti anca korku pompalarsınız millete başka bir iş yaptığınız yok
Benmi basladim yani? Peki bu ne?

masal anlattığım yok bunlar gerçekler .tavuklar bile sizden daha onurlu kendi kümesini koruma konusunda
sizler pkk,hdp safında yer aldınız gördük oyları eğer evet çıksaydı pkklılar büyük kutlama yapacaktı gene anadolu halkı kurtardı sizin 5 paralık şerefinizi

Son ekonomik verilerine bak, biraz oku arastir, TL bazinda %2.9 büyüme olsada deger kaybindan dolar bazinda ekonomi ufaldi, issizlik patlak verdi, bu senede pek düzelecek gibi körünmüyor, eger idam gelirse avrupa bütün anlasmari fesh edecek ve ihracatin yarisinin gittigi avrupaya ihrac zorlasacak, ekonomik kriz yolda hersey bunu gösteriyor korkuyla felan alakasi yok sanki ben istermiyim böyle olsun.

Savunma sanayii felan demissin, nedeyse tüm milli ürettigimiz silahlarin platformu batidan gelme, motorlari batidan, sonrada avrupaya misillemeymis, hadi canim sende.

korku pompalama blah blah :blah: hiçbir şey olmayacak

Ileri zekali,sen baslattin,o senin sahsina laf atmadi.
Terbiyesiz.

pkk hdp safında yer aldınız bir tespit hakaret değil

Benmi basladim yani? Peki bu ne?
Suc sende,bu tip terbiyesizleri adam yerine koyuyorsun.

Ileri zekali,sen baslattin,o senin sahsina laf atmadi.
Terbiyesiz.
yalanmı pkk hdp safında yer almadnızmı anca kendinizi kandırırsınız

Suc sende,bu tip terbiyesizleri adam yerine koyuyorsun.
ya istikla ya ölüm dersiniz sonra binbir tür taklayla türkiye düşmanlarının safında yer alırsınız neyse

Last edited:
yalanmı pkk hdp safında yer almadnızmı anca kendinizi kandırırsınız
Biz PKK HDP den once AKPye karsiydik,kac senedir bu forumdasin,daha hala anlayamadinmi?
Senin AKP,hem PKKyla hem FETOyla hemde HDPyle isbirligi yapmadimi?
Ne dediginin farkindamisin,kimi kandirmaya calisiyorsun?
AKP bu devleti bitiriyor ve tamamen bitirecek,federasyon yapacak,seni ozaman goreyim.
Ekonomi diye bisey kalmadi,issizlik 13%,millet agliyor,yakinda IMFye yalvarirlar cunku Arablarda bikar artik borc vermekten,2/3 sene sonra bu yazdiklarini unutma.

ya istikla ya ölüm dersiniz sonra binbir tür taklayla türkiye düşmanlarının safında yer alırsınız neyse
Asil Turk dusmanlari,kimler?
Dusmanlarimizla isbirligi yapanlar,iyi dusun bu yaziyi.

Kemalistler darbe yapsaydı, AKP, PKK ve FETÖ ile müttefik iken yapardı, çözüm süreci ve Ergenekon-Balyoz iftirası sırasında yapardı.

Biz kemalistlerin istediği tek şey PKK ve FETÖ'nün yok edilmesi. Başka bir arzumuz yok şu ülkede. Zaten bunlar gerçekleşiyor. Bizim açımızdan hiçbir sıkıntı yok.

Bundan sonra darbe girişimi olursa, Solcu/Komünist teröristlerce yapılır. Atatürkçüler karşı durur, tıpkı FETÖ darbesinde karşı durduğumuz gibi.

10 numara cevap. Atatürkü herkes rahmetle anmali. Ama cok sahte " Kemalci" var piyasada.

2-3 Sene falan beklemez Araplar, 1 yıl yeterli bence. Onlarda da para suyunu çekti. Yemen olayı nedeniyle...

Dediğim gibi, 2010 yılına kadar AKP taraftarıydım. Ancak AKP kendinden olmayanı mutlak suretle dışlamaya başladı o yıldan sonra.

Biz PKK HDP den once AKPye karsiydik,kac senedir bu forumdasin,daha hala anlayamadinmi?
Senin AKP,hem PKKyla hem FETOyla hemde HDPyle isbirligi yapmadimi?
Ne dediginin farkindamisin,kimi kandirmaya calisiyorsun?
AKP bu devleti bitiriyor ve tamamen bitirecek,federasyon yapacak,seni ozaman goreyim.
Ekonomy diye bisey kalmadi,issizlik 13%,millet agliyor,yakinda IMFye yalvarirlar cunku Arablarda bikar artik borc vermekten,2/3 sene sonra bu yazdiklarini unutma.
takiye taktikleri ben çocukluğumdan beri karşıyım fetoya hdp yanından bile geçmez.ülkeyi yönetmek kolay mı ekonomiymiş idam cezası gelecek ve inşallah şehid askerlerimizin kanı yerde kalmayacak bakalım sende o zaman hayır mı diyecen evet mi

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom