Iste bu yuzden cogu CHP'lilerden nefret ediyorum. Senelerce iktidara gelememek hirsiyla cilgina donmus kuduz kopekler gibi yabanci kanallarda Turkiye'yi kucuk dusurucu ifadelerle karaliyorlar. Iktidari sev sevme, bu kendi ic meselemizdir ama neden yabanci kanallarda Turkiye Cumhuriyeti ve secilmis iktidarin baskanlarini bu denli asagiliyorsunuz? Yemin ederim bu gibi sereften yoksun insanlara karsi nefretim cok buyuk. Sizler gavurlari bile arkanizda birakan ermeni dollerisiniz. Siz bu kadar serefsiz ve omurgasiz olduktan sonra hic bir zaman secimlerle iktidara gelemiyeceksiniz.
Surya bak, bir donemler ben Erdogan ve partisinin Avrupa'ya karsi politikasini begenmezken aman Turkiyem ve Cumhurbaskani kucuk dusmesin diye gavurlara karsi savunmus olan bir insanim ben. Cunku ben Turkum ve Turkiyemi ne olursa olsun yabancilarin yaninda kucuk dusurmem!
Bunu yapan kisiler en adi serefsizdir. Tipki musluman kiligina girip asil hiristiyanlara hizmet eden vatansiz fetoculer gibi. Onlar da AB ve ABD'de ulkemize karsi medya yoluyla kara propaganda yapiyor.
Su video'daki tabloya bakin, ben bile utandim be. Su sozde Turklere bir bakin nasil da kuduz kopek gibi yorum atiyorlar... Zaten cahil olduklarinin kaniti oradaki yabancilarin roportaji sunan kisinin elestirmesidir. Cunku herif gercekten de bir bok bilmiyor ve sadece quotelardan yola cikiyor. Seviye sifir, saygi yok bir bok yok.
Dusmanlar Erdogan'i devirmek icin ulkeyi isgal etmeye kalkisirsa bu kansizlarin ilk yapacagi is dusman birliklerin yaninda saf durmasidir. Bu denli eziksiniz.
Yorumlara bak, rezillik.