Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Akp veya RTE beğenmeme fikrine toleranslı olmam mı güldürdü yoksa Türkiye zarar vermemek gerektiğini söylemem mi güldürdü. Belki de Müslümanları cok seviyorlar diye gülmüşsündür. Türk olduğumuz için dediğime güldüysen doğrusu oda komik değil mi.
Erdoğan'ın yancısı İYİ Parti seçmenine "fetullahçı" iftirasını attığı günün ertesi günü gittim İYİ Parti'ye üye oldum...
Dün bir MHP'li yetkili partiden ayrılanları geri çağırdı. Madem Fetullahçıydık, neden geri çağırıyorsun.. Yok, Fetullahçı değilsek neden şerefsizce iftira ettiniz...
MHP yok oldu. Mevcut yönetim sayesinde...
İyi Parti oyları şu an 15-20% bandında anketlere göre. Ama AKP'den giderek artan bir katılım var. Bunu etrafımdaki koyu AKP'li olup da bu seçimlerde Akşener'e oy vereceğini söyleyenlerden anlıyorum.
İkinci tura İnce ile Akşener bile kalabilir...
Her secim öncesi gibi basladi ruyalar Sulalem gecen sefer AKP'ye verdi oylari, busefer en az 50 oy CHP gibi masallar.
At atabildiginiz kadar nasil olsa beles
Bu şıllık ve benzeri sözde gasteciler, siyasiler ve yakınları... Hepsinin mal varlıklarına ihtiyati tedbir koyulmalı 25 Haziran'da. AKP düzeninde edindikleri serveti satıp kaçmadan..
UBERin yasaklanma sebebi oy değil. Başkanımızın dünürlerinde binin üzerinde plaka olduğu söyleniyor. Milyon dolarlık Plaka yatırımı AKp yöneticisi esnafın ve AKP li belediye yöneticilerinin rant kapısı. Plaka gelirleri bir fabrikanınki gibi şeffaf değil. Çok vergi saklanıyor. Karı çok yüksek. muhafazakar zengin kesim ev almak yerine taksi plakasına yatırıyor. 50000 taksi plakası var İstanbulda düşünün.Her secim öncesi gibi basladi ruyalar Sulalem gecen sefer AKP'ye verdi oylari, busefer en az 50 oy CHP gibi masallar.
At atabildiginiz kadar nasil olsa beles
Şimdi baktım. İstanbul'da 1 bucuk 2 trilyondan asagi plaka yok. Gariban şoför nasil alsiUBERin yasaklanma sebebi oy değil. Başkanımızın dünürlerinde binin üzerinde plaka olduğu söyleniyor. Milyon dolarlık Plaka yatırımı AKp yöneticisi esnafın ve AKP li belediye yöneticilerinin rant kapısı. Plaka gelirleri bir fabrikanınki gibi şeffaf değil. Çok vergi saklanıyor. Karı çok yüksek. muhafazakar zengin kesim ev almak yerine taksi plakasına yatırıyor. 50000 taksi plakası var İstanbulda düşünün.
Salak taksi şöförleride onların kölesi ama farkında değiller. Taksi şöförleri gerçekte para kazanamıyor.
Şöförler übere geçse plaka sahipleri yarrağı yer afedersiniz.
İşin en ilginç yanı belediye zamanında Takisici olma ruhsatını şahıslara bedava dağıtmış( aslında plaka alıp satma diye bi kavram yok) bir şahsa verilmiş izin bu. Güya o da bu iznini devrediyor. Sıfırdan 2 milyona gelen bu değerlenmeden devletin kasasına giren birşey yok. Evinin değeri artsa vergisini alıyor gavur.Şimdi baktım. İstanbul'da 1 bucuk 2 trilyondan asagi plaka yok. Gariban şoför nasil alsi
n. Her zaman oldugu gibi Akp mafyasi zenginin yaninda, faķiri ise kandırıyor..
Ben Saadet'i de merak ediyorum. İttifakla seçime girdikleri için nasılsa barajı geçemez diyip AKP'ye veren bir kitle belki Saadet'e verebilir.