xenon54 out
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 20
- Country
I never thought that i would ever find the perfect meme for a topic, today is the day.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Asgari ücret 1603 TL.
Bu kanalı izleyip "Batı bizden çekiniyor" diyenler var..
Aslinda gitmese daha iyi olur dicem nerdeyse, tüm sorumluluk sonraki hükümete kalacak, sonra cikip dicekler bak geldiler ülkeyi bir ayda batirdilar.Arkadaşlar sakin olalım. Bu seçimde kesin gidecekler eğer sandıklarda bi oyun dönmezse Meral akşener, muharrem ince, temel karamooglunu devirmeleri imkansız. Ben çevremden bunu çok açık görüyorum. İnternet ortamında da görüyorum.
Allahın izniyle kurtulacağız bunlardan artık
Arkadaş madem küfürün yok, şikayet et banlansın gitsin, sen niye küfür ediyosun ?Burada benim bir tane küfürüm yok.
Aslinda gitmese daha iyi olur dicem nerdeyse, tüm sorumluluk sonraki hükümete kalacak, sonra cikip dicekler bak geldiler ülkeyi bir ayda batirdilar.
Bence AKP ve Erdogan tekrar secilip krizin sorumlulugunu kendileri tasimali, tabi illa baska bir suclu bulunacak ama en azindan krize neden olmayanlar kahrini cekmek zorunda kalmaz.
Sindiye kadar her gün okurdum daha dün sildim favorilerden, gercek cok acik propaganda yapmaya basladilar, eskiden en azindan objektif görünmeye calisiyorlardi.Hurriyet erken başlamış arkadaşlar akp propagandasına.. chp ve iyi parti karalama kampanyası tam gaz..
AKP kadroları müslüman geçinir ama Erdoğan korkusu Allah korkusunu geçer..
ahahaha
Muharrem İnce 15 günde hakkından geldi bunların
AKP kadroları müslüman geçinir ama Erdoğan korkusu Allah korkusunu geçer..
Hepsi yalancı, hırsız bunlar.
Bu öğretmen kılığına girmiş şerefsiz sapık benim kızımın okuduğu okulda olsaydı ne yapardım diye düşündüm.
İki seçenek var.
1. Okuldan kovulmasını istemek. Bu durumda gittiği okuldaki kız çocukları da tehlike altında olacak..
2. Potansiyel tecavüzcü olduğu için adamı katletmek.. Çocuklarımızın selameti için en doğrusu bu gibi görünüyor... Çünkü çocuklarımızı korumak zorunda olan devlet görevini yapmıyor....