Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pervin Buldan'ın söylemleri ile AKP lideri Recep Erdoğan'ın söylemleri arasında fark yok ki... Erdoğan her konuşmasında tek tek sayıyor.. Türk, kürt, Boşnak, Arnavut, Abaz, Çerkez, Roman....
Her ne kadar ülkemiz berbat bir durumda olsa da; okumuş akıllı gençlerimizin yurtdışına gitmeleri konusunda tereddütteyim.Abi sadece eğitimde mi bi trafiğe çıkıyosun maganda dolu. Geçen trafikte kırmızıda duruyorum diye servis minibusu arkadam selektor yapıp kornaya basıyor. Tek amacı 2 dakika erken almak iscileri. Böyle bi ülke olduk, adalet hukuk ceza hicbir sey yok, vatandaş artık polise ihtiyaç bile duymuyo çünkü emniyet güçleri bir sey yapmıyor. Tutsa köşeyi dönüyo serbest bırakıyo. Her konuda böyle ülke.
Benim tavsiyem gençler durmasınlar gitsinler yurt dışına. Asgari maaşla, mezun dahi olsan aldığın maaş belli, hakkı bokunu ödemiyo. bu ülkeden gitmek dışında alternatif kalmıyo gençlere
Her sey buyuk bir tiyatrodur. Bakalim millet ne zaman uyanacak. Bu serefsizin hareketlerine bakarsan ve analize edersen anlarsin. Bu ulke onlara kalmaz. Mecbur AKP'nin yaninda oturdular. Daha pozitif senaryoyu sectiler cunku biliyorlar ki bu sekilde onlari daha zor doknurlar ama mutlaka dokunacaklar. Bugun degil ise yarin. Bunlar profesyonel ama daha profesyoneli de var.Pervin Buldan'ın söylemleri ile AKP lideri Recep Erdoğan'ın söylemleri arasında fark yok ki... Erdoğan her konuşmasında tek tek sayıyor.. Türk, kürt, Boşnak, Arnavut, Abaz, Çerkez, Roman....
Hep yazıyorum. AKP mafya partisi bölücü bir partidir. PKK'ya HDP'den sonra en yakın partidir.. Bunu hem yetkililerin açık beyanlarından hem de hükümet olarak icraatlarından açıkça görebiliyoruz.
Tuhaf olan şey; sözde milliyetçi geçinen Bahçeli ve MHP kurmaylarının AKP gibi bölücü bir partiye destek vermeleri. Baraj kaygısı ile de olsa affedilemez. Ki, zaten Ülkücü taban affetmedi.
Nasuhi'yi itin şeyine sokup sokup çıkarmışlar...
Nasuhi'yi itin şeyine sokup sokup çıkarmışlar...
Muharrem İnce'nin 13 Haziran'da Giresun mitingi var. Şu miting ile kıyaslamak gerekecek
Bu cahiller hakkinda artik ne dusunecegimi ne diyecegimi bilmiyorum. Gulsem mi aglasam mi
Yildim degilde Erdogan olsaydi eminim dolu olurdu orasi.eninde sonunda böyle olacaktı yemiyor artık halk
Yildim degilde Erdogan olsaydi eminim dolu olurdu orasi.
AK parti Erdogan varsa var yoksa yok bukadar basit, parti hic erdogan sonrasini düsündümü? Okadar güclü isimler vardi hepsi tek tek bir sekilde gitti, Erdogandan sonra gelen kisnin isi gercekten cok zor bu partide.
Stadin gayet doluyken bir resmi var.