Adıvar
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
İşte eskiden benim oy verdiğim kişi bu idi.
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
İşte eskiden benim oy verdiğim kişi bu idi.
Bu zamana kadar Devlet Bahceli hangi yanlisa dogru demis??İşte eskiden benim oy verdiğim kişi bu idi.
Yanliz kendisi gelmeyecegi kesin, yaninda arinci alacak ve bir partiye girecek. Suan bir parti kurmak kolay degil, mutlaka bir partiye katilacak.
Noldu birden bu adamlari yere göge sigdiramiyordunuz daha bikac yil önce.İP sizler partisi mi Cehennem partisi mi yoksa Hödükler partisi mi hangisi dersin ? Bence ipini kaybedenler partisine katılacak.
"Şerefsiz" ithamı bir iltifat olur, onlar Fethullah islamcı terör örgütü üyesi. Fakat yeni seçim sistemi eğer Bahçeli'nin tarif ettiği şekilde bir "ittifak modeli" olursa, bu sadece günü kurtarmalık bir sistem olur.
Partisiz, dar bölge seçim sistemine geçilmediği müddetçe pan-kürdistlerin veya cemaatçi teröristlerin iktidara gelme olasılığı ortadan kalkmaz.
Yanlış kişiyi alıntıladın herhalde veya okuduğunu anlama yetini yitirdin ?Referandum oncesi CHP bunu iddia etmiyor muydu biri gelir ve 24 saat icinde devleti satabilir diye? Cok sacma ve gercek disi..
Yanlış kişiyi alıntıladın herhalde veya okuduğunu anlama yetini yitirdin ?