What's new

Two explosions close to Vodafone Arena in Istanbul

Status
Not open for further replies.
Kobani de ISID, kürtleri katlediyordu. Evet aralarinda cok Pesmergeci vesayre olabilir. Ama 250.000 insan, civil, kadin, coluk cocukdan bahsediyoruz. O kapiyi kapatsaydik bugün cok daha kötü duruma düserdik, artik Türkiyeyi tamamen ISID'ci bir devlet olarak gösterirlerdi ve her alanda boykot'a ugrardik. Su an bu saydiklarimin hepsinin kücük boyutunu zaten yasiyoruz, senin söyledigin gibi yapsaydik su an devlet yerinden sarsiliyordu.

PYD'yi amerika ve 36 köpegi, Iran, Rusya ve Esed destekliyor ve zorzoruna kapimizin dibine bir Rojova Kürdistani yerlestirmeye calisiyorlar. AKP olmasaydi, senin kemalin olsaydi coktan Kürdistan olusmusdu, elini üfeleyip dururdu obama'nin karsisinda. kemal olsaydi Esed'in insan katliyamini destekliyor olurduk. 300.000 insanin kanini paylasir olurduk. PYD'yi destekleyeni dogrudan desteklerdik.

Senin gibiler ne yazikki genis cerceveyle bakamiyor bu olaylara. Sadece hususu bir boyutta yorumluyor.
Kemal(ist) olsaydi,Suriyeye hemen girerdi(red lines) Assadin isini bitirirdi,ISID olmazdi,Kurdistan olmazdi ve senin yazdiklarin yer kapmazdi,bu senaryoyu hic dusundunmu?

Last edited:
.
Kemal olsaydi,Suriyeye hemen girerdi Assadin isini bitirirdi,ISID olmazdi,Kurdistan olmazdi ve senin yazdiklarin yer kapmazdi,bu senaryoyu hic dusundunmu?

Dersimli Kemal'dan bahsediyor galiba anladığım kadarıyla bu kişiliksiz sırf AKP'ye bir şey dedim diye CHP'li sandı beni :)

Zamanında Amerika'nın verdiği hadi koçum arkandayız kur Osmanlıyı gazıyla Suriye'de bu işlere karışmasak bunların hiçbiri olmazdı.

Benim baktığım çerçeveden bakamazsın o kadar kabiliyetin olduğunu sanmıyorum ama sen yine de büyük oyunu görmeye devam et.

Ayrıca Türkiye zaten yabancıların gözünde ISID'ci bir 3.dünya ülkesi oldu sayenizde ve bunu ne yapsak değiştiremicez artık o yüzden boş yorumlar kasma burada.

.
Dersimli Kemal'dan bahsediyor galiba anladığım kadarıyla bu kişiliksiz sırf AKP'ye bir şey dedim diye CHP'li sandı beni :)

Zamanında Amerika'nın verdiği hadi koçum arkandayız kur Osmanlıyı gazıyla Suriye'de bu işlere karışmasak bunların hiçbiri olmazdı.

Benim baktığım çerçeveden bakamazsın o kadar kabiliyetin olduğunu sanmıyorum ama sen yine de büyük oyunu görmeye devam et.

Ayrıca Türkiye zaten yabancıların gözünde ISID'ci bir 3.dünya ülkesi oldu sayenizde ve bunu ne yapsak değiştiremicez artık o yüzden boş yorumlar kasma burada.
Yanlis anlamissim o zaman,ama benim dedigim Kemali anladi o.

.
Erdoğan always cries for palestinians I didn't ever see him cry for our soldiers.
Erdogan just want to ensure his president seat remain intact and untouchable . He has lost his mind just for lust of power. One of the reason he even don't cry for Turkish soldiers. He is not consistent in policies , and he want to create more enemies in the world instead of good relationship with Israel, Russia, & china or U.S.A. Turkey can a become 3rd world country with no human rights, ban on freedom of speech, bad international relations etc. Erdogan has already buried freedom of speech, also sad to see turkey in smoke.
Dozens died today, many injured , still death toll rising . RIP...

.
While I agree we elected zardari but he was democratic. He gave all power to parliament , and we can't take away credit from zardari for peaceful transition of power, other will continue this policy. Corruption is other issue

Did he really give all the powers to parliament? Heck even he fired his PM for making more than him and how democratic he was is being manifested now as how the elderly leaders as old as Grandfather of Bilawal, are obeying him virtually like they are his slaves. And U if prefer peaceful transition of power to all those exuberant looting of national wealth then may ALLAH have mercy upon us.

.
let it be kemalist let it be another one.. as if the kemalist are the holy shrine and they would rescue us.. this is not true.. there had been attacks in kemalist times there would have been attacks if we would be kemalist country not obeying the EU and US.. ..

we need country loving ppl and not dogs of US or EU

.
Hatalarini kabul etmeyen köpeklere ne söylesen bos. AKP olsun eski kemalistler olsun. Ama su gercek, kemalistler artik birsey yapamaz, onun icin no bok olursa AKP ve RTE yüzunden, hele hele su son 6 sene.

iki bomba patlamasina ragmen kendi politikanizi sahib cikmaniz bir gercegi gösteriyor, utanmadan bir de kendinize türk diyorsunuz, yaziklar olsun.

sehit olan vantandaslarimiz, polislerimiz nur icinde yatsin insallah. kandiliniz mubarek olsun.

.
Kemal(ist) olsaydi,Suriyeye hemen girerdi(red lines) Assadin isini bitirirdi,ISID olmazdi,Kurdistan olmazdi ve senin yazdiklarin yer kapmazdi,bu senaryoyu hic dusundunmu?
Bunlar senin kendi isteklerin, ve hepimizin istekleri. Türk insaninin istekleri. Kemal okadar becerikli olsaydi simdiye Türkiyenin basina coktaaaan gecmisdi. Hic bir isden anladigini sanmiyorum.

Mevcut Türkiye'nin yönetimi zaten o söyledigin seyleri yapmaya calisiyor. Ama gücü pahasina isler yapabiliyor. Henüz süper güclere kafa tutucak seviyede degiliz. Sinir ötesine gecebilmemiz büyük bir adim zaten. PYD'yi dogrudan bombalamamiz büyük bir adim.

AKP desteklemiyosun, Kemali desteklemiyosun, sen kimi destekliyosun? Bahceli zaten AKP'yi destekliyor, Erdogani destekliyor. Hangi gezegende yasiyosun ey uzayli?

.
AKP desteklemiyosun, Kemali desteklemiyosun, sen kimi destekliyosun? Bahceli zaten AKP'yi destekliyor, Erdogani destekliyor. Hangi gezegende yasiyosun ey uzayli?
Ben misal hicbirini desteklemiyorum cünki hicbirini ülkeme layik görmüyorum.

.
Ben misal hicbirini desteklemiyorum cünki hicbirini ülkeme layik görmüyorum.
Desteklemen bir mecburiyet degil, bu kendi öz iradendir ve saygi duyarim. Ama diger partilerin aniden Türkiyeyi hayal ettikleri yere getirebiliceni sanan ahmaklara yaniyorum aslen.

.
let it be kemalist let it be another one.. as if the kemalist are the holy shrine and they would rescue us.. this is not true.. there had been attacks in kemalist times there would have been attacks if we would be kemalist country not obeying the EU and US.. ..

we need country loving ppl and not dogs of US or EU

Ignore "Peaceful Civilian", this liberal fascist is a public embarrassment for us Pakistanis, I apologize as a Pakistani to my Turk brothers for his irritating and annoying posts

. . . .
İntihar bombacısının kendini patlatma anı

The police was trying to capture him and he suicided ?? RIP for them, that make me more sad.
they should told him to remove clothes and throw them and after that they capture hime

.
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Pakistan Defence Latest Posts

Back
Top Bottom