telkon
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
bi soz vardir duydugunun hic birine inanma gordugunun yarisina inan diye cakma bi ses kaydina inaniyor insanlar ama gordukleri birseye inanmiyorlar..bilemiyecem ben kaynagi verdim zaten ne kadar dogru yanlis bilemem..
simdi ben akp nin calip calmadigini ne kadar caldigini bilemem bi kasetle de bi ulkenin basbakanina hirsizsin diyemem ..ben yapilanlara bakarim adamlar ne yapmislar yapiyorlar.yoksa akp bizim babamizin oglu degil
Bosbakan "beni bile dinlemisler" diyerek zaten o kasetleri itiraf etmis kadar oldu. Senin resmi de arattim gugl'dan, hep yandas siteler cikti, virgulune kadar ayni metinler esliginde. Ben de bu resmi kimin servis ettigini merak etmekteyim su an. Madem dinledigine inanmiyorsun, dun dusen yolsuzluk fezlekesini oku. Akp tarafindan sansurlenmemis haliyle. 300 sayfa birsey ama okunur bence. Daha once hem sana hem de birine sormustum Bilal'in neden mahkemeye cagrildigi zaman gelmedigini. Ikinizden de cevap alamamistim. Neyse, evli evine. Siz gormek, duymak istemeyeceksiniz, ben de akpnin bu ulke icin birsey yaptigina. Herkes istedigine inansin, bu muhabbet de kapansin.