Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Actually, some of these pictures are uploaded from some websites that are banned in Iran, and @ghara ghan cannot have access to them, so I uploaded your picture and @ASQ-1918 's picture in an iranian website, and now @ghara ghan can see them without any problem. , and I sent him the links.
Metro passengers jumped on 2 "Artiz"
Bu şekilde devam edersek, tam da bunun gibi bir olay kitlesel bir çatışmayı tetikleyecek. Yarın öbürgün, bunun gibi 2 barzo daha çıkacak ama bu sefer silahları dolu olacak, ya da ellerindeki bıçakları saplama cesaretini gösterecekler...
They are not just "Metro Passengers'' Those fuckingg cowards i suppose are anarchists at first they are all silent and then when getting the chance they attack with a group of 10 person fucking pussies.. respect for the 2 crazy Turks!
Abi barzo derken yani metronun icinde niye slogan atiyorsun yerimi orasi milleti rahatsiz etmeye ne haklari var.. o iki arkadas haklilar bence.. ben avrupadayim burda aynisi olsa herkes o iki kisiyi destekler polislerde o grubu komple iceri alirlar.
Yazdım yazdım sildim. Neyse...
Adam belindeki silaha elindeki bıçağa güvenip küfürler ediyor, delikanlı oluyor. Bunları dövenler de korkak. Ne diyim ben sana ya
I dont get it. I must be dumb.View attachment 21216 new makarnacilar
chpliler akplilere makarnacilar diyor cunku akpnin makarna dagitarak oy aldigini savunuyorlar.. chpli mustafa sarigulde oy olmak icin makarna ve gida yardimi dagitiyor bu seneI dont get it. I must be dumb.
View attachment 21216 new makarnacilar
vala bence de gercek ama medyaya guven olmaz kaynakGerçekmiymiş bu foto..... bana gerçekmiş gibi geldi ama yani, AKP'yi bu makarna, kömür yardımı yüzünden bu kadar eleştirirken aynı olayı kendilerinin yapması bayağı bi salaklık olur.