ELTurco
FULL MEMBER
- Reaction score
- -2
- Country
Bu Cabatli kimdir ne is yapiyor tubitakta muhendis felan mi yoksa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@cabatli_53 ozledik sizi.
View attachment 21216 new makarnacilar
Tamam.. ama daha önce neler oldugunu gostermiyor bu film.. slogan atip insanlari rahatsiz ediyorlar bunlarda susun diyor.. kufur iyi bisey degil ama gruptakiler de disari cikinca ana avrat kufur ediyor onlarin karsinda sus pus iken.. birde normal halk gercek ''passengerler'' bu iki cocuga yardim ediyorlar bu acik ve net o grubun taskinlik yapip herkesi rahatsiz ettigini gosteriyor..
bilmiyorum ama adam isin icinde.Bu Cabatli kimdir ne is yapiyor tubitakta muhendis felan mi yoksa?
Sen hayatinda kavga gormemissin anladigim kadariyla. Kavgada dayak yiyen her zaman sakinlestirilir, hakli olsun olmasin. Ben bu videonun 9 dakikalik olanini izledim, senin bahsettigin de o mu yoksa daha uzun olani var mi? Varsa link atar misin?
Yahu söylediği doğru olsa ne olacak? Slogan atıyor olsa ne olacak grup?
Bazen düşünüyorum bendemi bi sorun var acaba diye. Yahu şu iki dallamayı bile savunanlar çıkıyor aklım almıyor. Hırsızların katillerin sözde müslümanlar tarafından savunulduğu memlekette şaşırtmaması lazım aslında ama yine de....
Olayın sonrası: Kadıköy Metrosu'nda Karşıt Görüşlülerin Kavgasının Devamı - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Sarigul'un, hatta herhangi birinin bu kadar makarnaci geyigi donmusken boyle bir sey yapacak kadar ahmak oldugunu sanmiyorum. Bu paket ramazan paketi, fakirlere yardim paketi veya van'daki depremzedelere sisli belediyesi tarafindan gonderilen gida paketi olabilir. Camur atmaya yer aramayin bence onun yerine bascalan'in nefret soylemleri uzerine dusunmeniz daha iyi zannedersem.
Not: hemen chpli diye atlamayin, degilim. Hatta chpden hazzetmedigimi soyleyebilirim.
Sen hayatinda kavga gormemissin anladigim kadariyla. Kavgada dayak yiyen her zaman sakinlestirilir, hakli olsun olmasin. Ben bu videonun 9 dakikalik olanini izledim, senin bahsettigin de o mu yoksa daha uzun olani var mi? Varsa link atar misin?
bi soz vardir duydugunun hic birine inanma gordugunun yarisina inan diye cakma bi ses kaydina inaniyor insanlar ama gordukleri birseye inanmiyorlar..bilemiyecem ben kaynagi verdim zaten ne kadar dogru yanlis bilemem..Sarigul'un, hatta herhangi birinin bu kadar makarnaci geyigi donmusken boyle bir sey yapacak kadar ahmak oldugunu sanmiyorum. Bu paket ramazan paketi, fakirlere yardim paketi veya van'daki depremzedelere sisli belediyesi tarafindan gonderilen gida paketi olabilir. Camur atmaya yer aramayin bence onun yerine bascalan'in nefret soylemleri uzerine dusunmeniz daha iyi zannedersem.
Yahu söylediği doğru olsa ne olacak? Slogan atıyor olsa ne olacak grup?
Bazen düşünüyorum bendemi bi sorun var acaba diye. Yahu şu iki dallamayı bile savunanlar çıkıyor aklım almıyor. Hırsızların katillerin sözde müslümanlar tarafından savunulduğu memlekette şaşırtmaması lazım aslında ama yine de....
Olayın sonrası: Kadıköy Metrosu'nda Karşıt Görüşlülerin Kavgasının Devamı - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
bi soz vardir duydugunun hic birine inanma gordugunun yarisina inan diye cakma bi ses kaydina inaniyor insanlar ama gordukleri birseye inanmiyorlar..bilemiyecem ben kaynagi verdim zaten ne kadar dogru yanlis bilemem..
simdi ben akp nin calip calmadigini ne kadar caldigini bilemem bi kasetle de bi ulkenin basbakanina hirsizsin diyemem ..ben yapilanlara bakarim adamlar ne yapmislar yapiyorlar.yoksa akp bizim babamizin oglu degil
Kardes.. eger benim dedigim dogruysa ki eminim o yuzden cikti kavga.. bunlari savunmamin asil nedeni muslumanlikla bilmem neyle hic alakasi yok cunku iddia ediyorum gercek avrupali haklar ve amerika olsun ne kadar batili varsa da tipki boyle dusunur .. arastira bilirsin istersen denemesi bedava koy boyle bir buna benzer bir filmi.. ornek ********.com'a gor bak nediyor batili insanlarin yorumlarini oku..
veya cesitli ulkelerden bu olaya benzer goruntulerde elbet vardir bakin yorumlari okuyun gorun gelismis dunya nasil bakiyor bu tur olaylara..
sizin zihniyet farkli.. dogruyu yanlis yanlisi dogru gorusuyorsunuz hep cikarcilik var isin icinde ama aslolan kurallardir.
Merak ediyorum kafa yapisini. Elinde bicakla milleti tehdit edeni savunan birinin gerekceleri ne olabilir acaba baglaminda. Birak konussun cocuk.
Merak ediyorum kafa yapisini. Elinde bicakla milleti tehdit edeni savunan birinin gerekceleri ne olabilir acaba baglaminda. Birak konussun cocuk.
Sen benim hayatimi bosver kavga gordum veya gormedim seni alakadar etmez. satasmayada gerek yok.
ben zaten bu filmin daha uzun olani varoldgunu iddia etmedim ki yazdiklarimi tekrar oku bence anlamissin. ama..dikkat cektigim hususlari anlaman icin cokta akilli olmaya zeki olmaya gerek yok dusunursen tahmin edebilirsin o iki kisi zaten ''susun ulan'' diye giriryorlar kavgaya neden oyle degilse neden ''susun yeter artik kimseden cit cikmayacak'' gibi laflar etsinler durduk yere?
Sen benim hayatimi bosver kavga gordum veya gormedim seni alakadar etmez. satasmayada gerek yok.
ben zaten bu filmin daha uzun olani varoldgunu iddia etmedim ki yazdiklarimi tekrar oku bence anlamissin. ama..dikkat cektigim hususlari anlaman icin cokta akilli olmaya zeki olmaya gerek yok dusunursen tahmin edebilirsin o iki kisi zaten ''susun ulan'' diye giriryorlar kavgaya neden oyle degilse neden ''susun yeter artik kimseden cit cikmayacak'' gibi laflar etsinler durduk yere?
Satasmiyorum, farazi seyler uzerinden yorum yaziyorsun. Ben de sana soruyorum nerden biliyorsun diye. Zaten videoyu anlamak icin cok zeki olmak gerekmiyor dedigin gibi. Belindeki tabancaya, elindeki bicaga guvenerek dayilik yapan iki dingile dunya kac bucak oldugu gosterildi. Ayni 3 gun once polise guvenerek elindeki sopayla millete hava atan gerzeklere gosterildigi gibi. Youtube'da vardir, "ak itlere halk haddini bildirdi" diye aratirsan cikar sanirim..
Bak beni anlayabilmeniz icin konuyu basitce bir baska acidan gormeye calisin.. bu slogani atan grup AKP karsiti degilde PKKci olsalar.. ayni sekilde bu iki kisi onlara orda karsi gelse bunlari soyluyor olurmuydunuz.. o durumda kimi tutardiniz? umarim anlatabliyorum ne demek istedigimi.
Bak beni anlayabilmeniz icin konuyu basitce bir baska acidan gormeye calisin.. bu slogani atan grup AKP karsiti degilde PKKci olsalar.. ayni sekilde bu iki kisi onlara orda karsi gelse bunlari soyluyor olurmuydunuz.. o durumda kimi tutardiniz? umarim anlatabliyorum ne demek istedigimi.
Dünyada böyle bir teknoloji yok. Ha aksini iddia eden, gider güvenilir bi laboratuvardan alır belgesini kendini aklar. 2 günlük iş.
Yarın öbürgün, görüntülü kayıtlar geldiğinde ne yapacaksınız bakalım
Şimdi anlaşıldı...
Arkadaşım, izinsiz gösteri yapmak anayasal bir haktır. Sen bu insanların yaptığı protestoları, terör örgütü propagandasıyla aynı kefeye koyuyorsan yanlışsın.
Ha birşey daha, ********'te kafa kesme videolarına bakıp 31 çeken rednecklerin yorumlarıyla dünya görüşünü şekillendirme, sonra çok üzülür, utanırsın.