Arehamun makhfi kari ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Arehamun makhfi kari ?
daram rush kari mikonam fekonam ziyad vasashun jaleb nabud
Albatteh age nashod ham, mohem nist. mitounim kam kam hamin thread ra be sourat e yek Tea House dar biyaarimdaram rush kari mikonam fekonam ziyad vasashun jaleb nabud
in roo ham pishnehad dadam belakhare seme thread turkic Discussions ham haste vali feknakonam esteghbal kardan !Albatteh age nashod ham, mohem nist. mitounim kam kam hamin thread ra be sourat e yek Tea House dar biyaarim
LOL, ma khodemoun ghaziye ra be sourat e cheraagh khaamoush edaameh midim ta ounhaa ham be ma join beshandin roo ham pishnehad dadam belakhare seme thread turkic Discussions ham haste vali feknakonam esteghbal kardan !
LOL mage entekhabate majlese ke mesle mamuti ba cheragh khamush sherkat konimLOL, ma khodemoun ghaziye ra be sourat e cheraagh khaamoush edaameh midim ta ounhaa ham be ma join beshand
aha anasına küfür etti!hamun makhfi kari ?
biz bashka bir yerd register edik va orda azad ve rahat konishib bildig ban azeri kardashima soydedim ke size de oreye akiderim or neptun va atatwolf da gelebilerlar orda bu mod dar hich birsha yapabilmezleraha anasına küfür etti!
@Kaan var şimdi, burası biraz düzelicek ama bakmak lazım tabibiz bashka bir yerd register edik va orda azad ve rahat konishib bildig ban azeri kardashima soydedim ke size de oreye akiderim or neptun va atatwolf da gelebilerlar orda bu mod dar hich birsha yapabilmezler