GOKHAN TAYLAN
FULL MEMBER
- Reaction score
- 1
- Country
sar radarlı zeplinler yapılsa kritik bölgeler üzerinde konuşlansa yüksek eyp döşerken her türlü hava şartlarında görürdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraf isterseniz bazı askeri gruplardan takip edebilirsiniz günlük her gün leş fotoğrafı paylaşıyorlar, pkk lılar da şikayet edip sayfaları kapattırıyor. Fotoğraflar bir yana sonuça bakmak lazım ben devletin politikasına inanıyorum, sonuca ulaşacaklar bizim için fotoğrafın aslı o olacak. Bilgi kirliliği yok rakam cumhurbaşkanından dünkü canlı yayın konuşmasını muhalif olmayan kanallardan full versiyonunu izlemenizi tavsiye ederim.
Yakından takip ettiğimi söyleyebilirim. Henüz o kadar leş sayısına ulaşılamadı.
Devletin politikası ne bilmiyorum, ama şunu söyleyebilirim Cizre'de ev ev çatışma var. Sivil terörist iç içe geçmiş durumda. Sivil ve terörist, bir kıyafet değişikliğinden ibaret. Doğuda devlet otoritesi bitmiş, güvenlik güçlerinin kontrolü de yitiriliyor. Dağlık arazide de şehirde de savaş var.
O les sayisi yurtdisinda vurulanlarda var, ayrica ulke icinde les toplamiyorlar ve koyluler sikayet etmisler diye okumustum. Tabi birde kendi cesetlerini topluyorlar, gecen Mardinden cikan videoya bakin. Cizre felan degil Fallujah olmus oralar artik.
Ama bence asil catismalar, asil savas henuz baslamadi. Sadece tek tuk ''dag kadrosu'' ile catisma yasandi ve bunlari kurtarmak icin canli kalkan eylemi yapildi. Gerisi sehir yapilanmasi ile karisik birsey.
Ama bu saldiriyi uzun bir zaman planladilar ve ileride bu gunleri daha cok konusacagiz bence.
Yakından takip ettiğimi söyleyebilirim. Henüz o kadar leş sayısına ulaşılamadı.
Devletin politikası ne bilmiyorum, ama şunu söyleyebilirim Cizre'de ev ev çatışma var. Sivil terörist iç içe geçmiş durumda. Sivil ve terörist, bir kıyafet değişikliğinden ibaret. Doğuda devlet otoritesi bitmiş, güvenlik güçlerinin kontrolü de yitiriliyor. Dağlık arazide de şehirde de savaş var.
Sanirim devleting politikasi hersey vatan icin degil, ''hersey iktidar icin''.
Çözüm sürecinde dağ içine mağara kazdılar. Hem de karakol yakınında.
Nusaybinde görev yapan bir tanıdığımın anlattığına göre hükümet konağı kurşun yağmuruna tutuluyor. Kullanılan silahlar Piyade tüfeği, roketatar. Teröristin dağdan geldiği falan yok. İçerideler. Evlerdeler.
This is well known fact.
This is well known fact.
I have said many times that those people are not actually pure Kurdish. They are armenian and half kurdish-armenian. They use "Kurdish" name as an umbrella. That's why they started to kill pure Kurdish people at the beginning. They knew they had to clean that lands from pure ones than they will own that lands under name of them.
stop spreading conspiracy theories..
Inshallah Turkey will win against the terrorism. no country or entity can defeat the resolve of the Turks in the current crises. if someone thinks that the Syrian crises is a good opportunity against Turkey then Turkish forces will prove the exact opposite.@Combat-Master (Kimseyle sid...k yarisina girme niyetim yok); try as much as possible informing young guys and motivate contribution. Yesterday you disappointed me, when you quoted "Matson", I replied from Marine Veterans that some US guys think that he is a impostor and mental insane !
@Serpentine
Insallah bro. Either Türkiye nor Iran can trust These Coward monkeys. Same is for IS terrorists, who are Anti-Islamist. A serious state should never go a pact with These devils
Ok...
I must add one more thing. The real Kurds are annihilated by armenians during ww1. Left ones were annihilated by pkk.
But it doesn't matter who really are they. The matter is how will we clean our lands up from them?