What's new

Iranian Chill Thread

.
امنیت واقعا خوب چیزیه, الان من چند روزه جرات نمیکنم سوار مترو بشم. کلی از کارام لنگ مونده
@rmi5

من دوست دارم ایملمو بذارم ولی میترسم بذارم سوئ استفاده بهش ازش. هو موقع آنلاین بودی ندا بده بهت بدم و سریع پاک کنم..

راستی شب قدر دعات کردم همیشه موفق و تندرست باشی خخخخخخخ

emailet ra inja nazaar. har vaght haal dashti, yek account e kik baaz kon, va har vaght joftemoun online boudim, sari' account ra benevis va paak kon ;)
Kheyli mamnoun :)
aziz hame chiz rouberaahe? che tori?

.
emailet ra inja nazaar. har vaght haal dashti, yek account e kik baaz kon, va har vaght joftemoun online boudim, sari' account ra benevis va paak kon ;)
Kheyli mamnoun :)
aziz hame chiz rouberaahe? che tori?
Bah delam barat kheyli tang shode bud. bale hame chi ru be rahe. un email aslim nist haminjuri sakhtam. behem mail bezan sohbat konim. manam beram ye id kik besazam

.
Bah delam barat kheyli tang shode bud. bale hame chi ru be rahe. un email aslim nist haminjuri sakhtam. behem mail bezan sohbat konim. manam beram ye id kik besazam
agha kheyli vaght boud ke sohbat nakarde boudim. haalet che tore? hamchenaan ba in torkaa va arabaa var miri? lol

.
ghablan to inja budi inja bahal tar bud. albate un avalash ro nemigam :-) gahi oghat inja bash va comment bede delemun kheyli tang mishe.

. .
agha kheyli vaght boud ke sohbat nakarde boudim. haalet che tore? hamchenaan ba in torkaa va arabaa var miri? lol
are khob man age var naram ki mikhad az iran defa kone. alan dige yeke va tanha daram lato pareshun mikonam lol

Halam khube tu tehran ye game net zadam.

.
ghablan to inja budi inja bahal tar bud. albate un avalash ro nemigam :-) gahi oghat inja bash va comment bede delemun kheyli tang mishe.

lol, oun ghablanaa inja shoulough tar boud. alaan ye kam sout va kour shode. vali ghablanaa inja kheyli haal midaad. inja aadam e osgol ziyaad daare va man ham takhassosam osgol kardan e mellat hast. :lol:

. .
are khob man age var naram ki mikhad az iran defa kone. alan dige yeke va tanha daram lato pareshun mikonam lol

Halam khube tu tehran ye game net zadam.

kheyli khoubeh haji, ishaallaa ke kheyli khoub azash poul dar biyaari.

.
lol, oun ghablanaa inja shoulough tar boud. alaan ye kam sout va kour shode. vali ghablanaa inja kheyli haal midaad. inja aadam e osgol ziyaad daare va man ham takhassosam osgol kardan e mellat hast. :lol:
Dg inja kesi numunde oskol koni :lol:
Boro malakh khor ha ro oskol kon

kheyli khoubeh haji, ishaallaa ke kheyli khoub azash poul dar biyaari.
Mannun ghorbunet. moteallegh be shomast. dar zemn man haji nistam. :lol:

. .
are, baayad begam ke motehavvel shodam va alaan yek pan-arab hastam. ba'desh parcham e arabestan bezaaram va hasani ra osgol konam, :rofl:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: :rofl::rofl:

Uno bahash tu solham alan 2 nafar avazi tar az un umadan.

Yade ghablana bekheyr.

Man beram eftar bokhoram biam.

. . .
Back
Top Bottom