CAN_TR
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 2
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ve tabiki havuz medyasi bu haberi vermiyor.Bu insaata kac kisi hayatini kaybetti?
4 yılda 27 kişi, bu büyüklükte bir inşaat için gayet tolere edilebilir bir sayı.
(Günde iki işçi ölümü yalanına inanan ve bunu yayan ya gerizekalıdır ya da haindir, çok net!)
Senin ailenden birisi o 27 isci'nin arasinda olsa aynisini buraya yazarmiydin?
Sen burada hükümetin verdigi rakamlarla konusuyorsun ben ise yorumumu iscilerin eylemine dayandirarak yazdim. Ve bu eylemin havuz medyasinda verilmedigi bir gercek, hep sonradan hükümetin zeytin yagi gibi üste cikmayi basardigi zaman onlarin aciklamasini veriyorlar.4 yılda 27 kişi, bu büyüklükte bir inşaat için gayet tolere edilebilir bir sayı.
Burada asıl garip olan, hepiniz milliyetçi geçinirsiniz ama gelip bu tür olaylarda BirGün'ün, HDPKK'nın gazına gelip böyle bir yüz akı projenin ismine leke sürülmesine teşne olursunuz. Havuzunuz batsın yerin dibine!
(Günde iki işçi ölümü yalanına inanan ve bunu yayan ya gerizekalıdır ya da haindir, çok net!)
Burasi Türkiye,Dubai degil,ölen bizim millet,yabanci degil.Yazdığım cümleyi anladığından emin değilim. Bu büyüklükte bir inşaat için gayet ortalama altı bir rakam bu. Koca koca inşaatların sıfır işçi ölümüyle bittiğini zannediyor idiysen bu senin konuya uzak olmandan kaynaklı. New York'ta, Hong Kong'da, Dubai'de insanların önlerinde fotoğraf çektirdiği o koca kulelerin yapımlarında kaç işçi ölüyor bir araştır istersen.
(Kaldı ki havalimanı inşaatındaki ölümlü kazaların bir çoğu şantiye içi-dışı yollarda yaşanmış, bir nevi trafik kazası yani.)
New York ile kiyaslamis, madem bu misali vermis bakayim dedim One World Trade Center insaati 8 yil sürmüs ve ölü sayisi iki.Burasi Türkiye,Dubai degil,ölen bizim millet,yabanci degil.
Kiyaslayacaksan avrupa ülkeleriyle kiyasla,avrupa standartlari bizede gecerli.
Bir konuyu bilmiyorsan baliklama atlama,fanboy luk yapma,arastir diyorsun,peki sen arastirdinmi?
4 yılda 27 kişi, bu büyüklükte bir inşaat için gayet tolere edilebilir bir sayı.
Burada asıl garip olan, hepiniz milliyetçi geçinirsiniz ama gelip bu tür olaylarda BirGün'ün, HDPKK'nın gazına gelip böyle bir yüz akı projenin ismine leke sürülmesine teşne olursunuz. Havuzunuz batsın yerin dibine!
Sen burada hükümetin verdigi rakamlarla konusuyorsun ben ise yorumumu iscilerin eylemine dayandirarak yazdim. Ve bu eylemin havuz medyasinda verilmedigi bir gercek, hep sonradan hükümetin zeytin yagi gibi üste cikmayi basardigi zaman onlarin aciklamasini veriyorlar.
Ki rakamlar dogru olsa bile bunlar sadece SGKya kayitli isciler, kayitsiz daha kac kisi calisiyor kim bilir.
Senki hükümete laf söylenmesin diye büyük ihtimalle yalan rakamlara inanmayi tercih ediyorsun, insan hayatinin degeri sifir senin icin, gelipde milliyetcilik taslama burda.
Eminim dedigin gibidir, tipki New York'ta insaatlardada cok ölü sayisi oluyor iddian gibi dogrudur.Havuzun da, yandaşın da, kindaşın da yerin dibine batsın, ben inşaatta çalışan bir tanıdığımdan doğrudan aldığım bilgiye dayanarak yazdım. Dediğim gibi o sayının çoğu da trafik kazası.
Senin için insan hayatının değeri çok önemli olmalı ki, Birgün gazetesi, HDPKK gibi ultra-hümanist, insan hayatına inanılmaz önem veren sevgi pıtırcıklarını kaynak olarak alabiliyor, sonra da milliyetçi ayağı çekebiliyorsun.
N'apalım. Bazılarının midesi çok geniş!
3. havalmanina hic bir zaman karsi olmadim eger aksini iddia edeceksen buyur kanitini sun.Neyse bu kadarı yeterlidir herhalde, daha fazla uzatıp zaman kaybetmeyeceğim. Şunun şurasında az bir süre kaldı. Ne kadar cırlasanız da engel olamadınız. Hadi geçmiş olsun.