Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hursid Bey siz ismi lazim olmayan iktidar partisine ve Sayin Lider'ine bayagi hayransiniz Selamlar.
Birde yetenekli pilot adayi yok demistiniz. Neden yok? Turk milletine bir hakarette sizden geldi. Lutfen igneyi kendimize batiralim, laf salatasi yerine net ve acik olalim.
Yil 2015 ve 2016'ya giecez ama hala Turkiye'de futbol izleyen takim tutan insanlar var?
Ben 2001 yilindan sonra biraktim mesela. Aldik UEFA be Super kupayi akabinde benim icin futbol ve takim tutma meselesi bitti.
online arama denen bir konu var; resim veya baska bir ek icine saklanan ufak bir trojeni acarsaniz;
bilgisayariniz güzelce disardan %100 izlenir. Is icin baska pc , hobiler icin baska .
Korktugumu hic hissettiniz mi ? Her insana tavrim farklidir.
TEDBIR, tedbir efendim
Sizin Odessa'da ugursuz bir Pub da tek basina otururken huzursuz olunca,
telefonu cikarip önüne gelen numarayi arayip cat pat Rusca ben buradayim bekliyorum nerde kaldiniz diyebilen biri neden ve kimden korksun ?
@UkroTurk
Sira gelirse, kader deriz, gerisini Allah Bilir.
O zamana kadar tedbiri elden birakana Rabbim de acimaz; cünkü bize Rabbim akil vermistir.
Beni fazla dindar veya iktikar yanlisi sanmayin
Allah memleketimizi İktidar düşmanı olacağım diye vatan haini olanlardan korusun.