What's new

Çay Bahçesi

Onlar kurtlerle ilgili bir tane thread acmislar "Kurds oppressed in Turkey" Sonra onlarin mod kapatmis. Bende bizim threadimiz kapatim. Zaten herkes gormus.

Genelde Iranlilari bizim tarafimizi cekmeyi gerek yok bence. Iranla ilgili birsey paylasmak istoyorsak bence middle east section koymak daha iyi.

@Alienoz_TR

İnsani değerler üzerine veya herhangi bir konuda yapılacak böyle saçma bir yarışa gerek yok; ancak illa olacaksa bundan zararlı çıkacak taraf Türkiye olmaz hele İran'a karşı hiç olmaz, bu yüzden böylesi bir tutuma girmemeniz gerekir; bu olsa olsa bundan her seferinde zararlı çıkacak olan İran'ın işine gelir. Bu yöntem ancak İran gibi ülkelerin izleyeceği bir yöntemdir.

Neden böylesi insani bir konuyu böylesi bir yarış düşüncesi ve yenilmişlik hissiyle kapattınız, ilginç.

Umarım kararırınızı gözden geçirirsiniz, çünkü kapatılan bu konu insani ve soydaşlık bilinciyle dayanışma için açılmıştı, tıpkı içeriğinde belirtilen açık mektup ve çağrı gibi.

Daha açık bir ifadeyle; artık forumun bu bölümü İran'lı üylerin vesayeti altında demektir; açılan konular ve yazılan yorumlar İran'lı üyeler neder denilerek filtrenilecek demektir. Böylesi bir durum haysiyet bakımından kaldırılabilecek bir olay değildir, en azından benim için; sanırım ayrılık vakti yine geldi.

Last edited:
.
@Sinan @Targon ve Ankara'da yaşayan diğer arkadaşlar...

Ya şu ankamall sinema seans saatlerini nereden öğrenebilirim? Cem Yılmaz'ın Pek Yakında'sı için kastediyorum. Bir türlü bulamadım yahu.

.
. . . . .
25f5547ba7da82bd560430a37066cb25.jpg

Last edited:
.
. . . . . . .
Back
Top Bottom