@cabatli_53 , ben sileyim dedim zaman aşımına uğramış silemedim, sen sil rahatlasın.
Kim bu terbiyesiz dediğin? Küfür eden
@TrMhMt idi. Ve defalarca her açılan konu'da politika işlediğini hem de kural tanımaksızın Türkçe olarak işlediğini herkes biliyor. Tanımam etmem ama en son
@xxxKULxxx ile sırf bu tür yazıları yüzünden küfürlü bir münasebeti olmuştu ki şu forum'a ne senin ne onun xxxKULxxx kadar katkısı olduğunu görmedim 2015'ten beri.
Şu forum'da yaşına rağmen beni tanımadığın halde, sadece önyargılarınla hareket ederek, bir Romanyalı'ya verdiğim tepki üzerinden (ki bugün ne olduğu ortada biri) ilk terbiyesizliği eden sensin, unutma. O zaman yediğin küfürleri harfi harfine hak ettiğin halde yaşının benden büyük olduğunu düşünerek senden özür diledim ben Hollanda'da büyümedim, yaşamadım, yaşamam ve
@cabatli_53 'da o yazıma teşekkür etmiştir ama 15 Temmuz günü yazdığın, çizdiğinle, şu davranışlarınla ve hala laik, zart zurt cart curt ayrıştırma gayretinle ne kadar haklı olduğumu bana gösterdin.
Ülkelerle bizi kim düşman etti diyorsun hedef gösteriyorsun, o ülkerin hepsinin... Ben ettim ulan ben oy verdim, ben seçtim, ben ettim. Ne yapacaksın? Beni de mi hedef göstereceksin? O kadar CHP'li bilmem neli var ona oy veriyor diye, vekilleri terörist cenazelerinde ağlıyor diye birine hain, koyun şu bu dediğimi gördün mü? Partilerin seçmenini adlandırıp, kendi insanımı aşağıladığımı, yaşlı başlı insanların videolarını dalga geçerek paylaştığımı gördün mü? Yok. Göremezsin, göremezsiniz, görmeyeceksiniz. Ama ben seni bunları yaparken çok gördüm, ihtiyar.
Bu son yazdığım olacak kendi küçük, iğrenç dünyanızda bölün memleketi şehir şehir, mezhep mezhep, ırk ırk, yaşam biçimi, parti parti... ama birey olarak söylüyorum ben nefes aldıkça başaramayacaksınız.