Sana bidaha aciklayim,bu son olsun.
Caybahcesi acildiginda
politika yasak diye anlastik,cogunuz yoktu ozamanlar(birinci sayfaya bak).
Sonradan gelenler baslatti politkayi ve ortalik karisti.
Burada politika yasak,politika haric hersey konusulabilir.
Neyin ne oldugunu bilmeden konusmayi birak,once arastir ve millete hakaret etme.
Kimse
@TrMhMt gondermedi ve gonderemezde,iyi bir arkadas.
Benim kin beslemeyen sorunsuz kendimce takılan arada yorum yapan bir üye olduğumu neredeyse 3 yıllık üyeliğimden sadece 300 mesaj ile görebilirsiniz.
Haklı gördüğüm herkes kim olursa olsun yorumlarını beğenmişimdir buna adi
@Sinan da dahil. Ama bu adamdan gerçekten nefret ediyorum, o ayrı mesele forum dışı kişisel mesela. sadece belirtmek istedim.
Onun dışında benim forumda sorun çıkardığım bu ikinci konu. Onun dışında kimseyle uğraşmadım ve @Cebatli_53 zaten destekledim moderatorlugunu ve adaletini.
Dediğim gibi sadece iki konu dışoında Bismack adlı alman ile ve çay baheçesinde hükümeti çoğu konuda desteklememize rağmen sadece suriye konusunda sıçtı demekle her türlü lafı yedik. Hemen göze battık, hemen vatan haini olduk.
Alman'a gelince, hala ısrar ediyorsunuz, allah aşkına tek tek mesajlarını bulup yayınlayalım mı. Yazdım daha önce bi üye çıkıp "burası açık halka açık bi site, istihbarat servislerinin işi gücü yok buradan mı bilgi toplayacak" dedi. Aptalca bir yorum, o üyeye de belirtiğim gibi bugun facebook bile istihbarat servislerince kullanılıyor.
Sizin savunduğunuz şu "biz, SSM'nin, Tsk'nın vesaire zaten halka açık olan" bilgilerini burada paylaşıyoruz diyorsunuz, ama bu arkadaşın sorduğu sorulara dikkat etmiyorsunuz, sürekli detayları soruyor işin garibi bizim bile bilmediğimiz şeyler. belki bu adam veritabanı oluşturuyor elinde, bilgileri toplayıp. Bundan daha iyi kaynak mı var? Herkes proje detaylarını oradan buradan, yakınından vs öğrenip, buralarda arada paylaşıyor. Medyada bile olmayan şeyleri. Ufak da olsa belki bir şey ifade ediyor, onlar için. Tüm bunlara rağmen o'nu da geçtim! Bu bismack adlı adam dalga geçmedi mi Ülkemizdeki patlamalarla, geçti mesajı bulursam ingilizce atıcam. Onu da geçtim ADAMI getirip Turkish section'da konu açtırdınız.
Bunlar cocukla şeyler gelebilir ama ben böyle ülkemle patlamalarla alay eden adamlara gıcık oluyorum sanal bile olsa hele ki alman'sa.
Ben kendi halinde burada yazıp çiziyodum ama beni bu hale getirdiniz, bana saygı göstermediniz, size saygı göstermeme rağmen, gruplaşmalar yaptiniz. Dışladınız. Tam 3 kez farklı konularda soru sormuşum nick alıntı yaparak, ama cevap verilmemiş. sonuçta hepimiz buraya girip real'deki saatlerimizi bu sayfalara harcıyoruz.
Çay bahçesi'nde siyaset konuşulmasın, ingilizce başlıkta konuşulsun bu mu yani, gavurlar birbirimizi yediğimizi görsün, onlar girsin bir de, dış sorun mu bu. iç sorun.
Burada medenice tartışıyoruz, arada küfrediyoruz o da üyelere değil, ülkedeki eksikliklere, hatası olanlara. ona da hakkımız olsun. Neticede bu ülke dünyanın en güvenli ülkesi değil. Hepimiz riskerle karşı karşıyayız, isyan edip ülkeyi aşağılayacak şeyler söylemiyoruz, ortada yanlış kararlar verilip yönetilen bi devlet varsa o'nu eleştiriyoruz.
Yeni yetme, 3-5 mesajı olan adam gelmiş ahkam kesiyor, neden çünkü biliyor aradığı sürü burada ve katılmak istiyor. Dışlanıyoruz yavaş yavaş, en ufacık eleştirimiz hakaret gibi geliyor. Sürekli hükümeti eleştiren insanlar olsak anlarız.
@cabatli_53 konu tam olarak da bu.
Beni sövdürüp saydırıyorsunuz çünkü, değerlerime ve bildiklerime saygı duyulmuyor, Bsrsm adlı üyeye özenerek verdiğim cevap tek click ile çöp kutusunda. N'oldu benim zamanıma, n'oldu seçtiğim kelimelere. Burada siyaset tartışılmasın diyen, "çay bahçesinde" art niyet ararım. Çünkü ülkede izlenen politika da tam olarak bu. Ne olsaydı, "2 asker yakıldığında" ülkedeki tüm medya gibi biz de susup, bu forumlarda dillendirmeyip, öylece seyretsemiydik. Siyasetin yeri burasıdır, istediğim kadar da eleştiririm, forum kuralları da böyle. Ne senin forumun ne de diğer ihtiyarların.
Şunu da şuraya koyayım da, daha iyi gör, çok uzakta değil 1 sayfa öncesi.