What's new

Çay Bahçesi

Valla biraz komikligine yazdim. Ama bu gidisle oraya dogru gidiyoruz, 15 temmuzdan sonra öyle bi cesaret gaz geldiki, bilhassa Bahcelinin konusmasindan sonra yakinda sefere gidecez.

Biri youtubeda yazmis komigime gitti. Avrupayi iraka cevirme vakti geldi hAHAHahahahHHAaha
Önce bi su operasyon bitsinde gerisine bakariz, alipta elde tutmasida var.

Livemap became turkish comedy center recently :D :D :D look at some of the clasics
original.jpg

get

AHAHAHAHAHH :D :D :D :D

Osmanlı askerlerinin seslendirmesi hakkında ne düşünüyorsunuz
''Düşman Teyaresi'':):)

30 Ağustos zafer bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.

Yıllar sonra bugün millet olarak bağımsızlığımız ve bütünlüğümüz için yine mücadele ediyoruz.

Aynı emperyalistler bu sefer köpeklerini üzerimize salıyorlar. Köpekler yine aynı köpekler.

Allah c.c bu zor günlerden tez zamanda kurtulmamızı bizlere nasip eylesin.

Bu 30 Ağustos diğerlerinden daha anlamlı geliyor bana.

lstanbul Valiliği'nden açıklama:

Ülkemizde son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımızın mukaddes hatıralarına duyulan saygıdan dolayı Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonu iptal edilmiştir"

lstanbul Valiliği'nden açıklama:

Ülkemizde son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımızın mukaddes hatıralarına duyulan saygıdan dolayı Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonu iptal edilmiştir"
A.q, ne hikmetse, mitingler hiç iptal olmuyor....anca resmi bayramları iptal edin.......

Edit: Resepsiyonmuş.

Bu adamlar sırf kıravat takmamak için bile bu resepsyonları iptal edebilirler ki papyon takmaları lazım normalde
Bu ülke jetlag oldu diye anıtkabire gitmeyen cumhurbaşkanı gördü

Arkadaşlar iki gün sonra ilk iş görüşmemi yapacağım. Bu konu hakkında önerisi olan tecrübeli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Stres heyecan şimdiden başladı :)

Latest posts

Back
Top Bottom