cabatli_53
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 62
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
and i will get your mother backIf a turkish civil war happens: Greeks, Armenians, Cypriots and Kurds can get their lands back
New Recruit
New Recruit
Haklisin kardesim, aynen öyle.Artik bu kutuplasmaya son vermeliyiz, hickimse bu isin sonunda karli cikacagini sanmasin, Suriyenin durumu malum 5 yil süren savasta ülkeleri paramparca oldu ve sanki bir 5 yil daha sürecekmis gibi görübüyor.
Eger komsu ülkemizden bile ibret alamiyorsak isimiz cok zor demektir, zaman birlik zamani.
New Recruit
47 General Goz Altina alindi.161 sehit
1440 yarali
Fetö darbe sirasinda
2800 askeri personel
2500 kadar hakim ve savci darbe girisimi ve Fetö baglantisindan gözaltina alinmistir.
aralarinda 6 general toplam 42 yuksek rutbeli komutanlar bulunmaktadir.
Marmaris e saldıran elemanlar Izmir den kaldırılan MAK timleriymiş...adi herifler
(Mete Yarar twitter dan alınmıştır)
Kendi aralarında geçen konuşma:''İnimize girecektiniz, ininize girmeye geliyoruz''. Yuh
Valla F16 ların TBMM yi bombaladığı bu dönemlerde ben buna inanırım. Yanlış anlama, bende doğru olmasını istemem ama sonuçta o gece Marmaris e saldırın Sevimli Hayalet Kasper değildi...Kusura bakmayın ama taraf olanlara çok fazla inanmamak lazım.Hele hele başkalarını kötülerken.Ben de satların katıldığını duydum.Ama şu an kendisinden başka bir kaynak yok.
Valla F16 ların TBMM yi bombaladığı bu dönemlerde ben buna inanırım. Yanlış anlama, bende doğru olmasını istemem ama sonuçta o gece Marmaris e saldırın Sevimli Hayalet Kasper değildi...