CrimsonFury
FULL MEMBER
- Reaction score
- -1
- Country
hahahah sağlam tartaklamışlar...hepsi sallanacak bu piçlerinThe OÇs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
hahahah sağlam tartaklamışlar...hepsi sallanacak bu piçlerinThe OÇs
Sen iyimisin? millet çıkmasaydı FETO faşizmi veya sivil savaşa geçilmişti dangalak.Aptallık bu ülkede bulaşıcı galiba.Milleti hümanist diye yaftalıyosunuz ama sanki kötü bişey.
Ben olaya hümanist gözle falan bakmadım.Bana yapılsa belki ben de aynını yaparım.
Hayır sanki hollandada, falan yaşıyosunuz da bu ülkenin neyinde ne olduğunu bilmiyosunuz.
97 doğumlu adamlardan ne bekliyorsunuz bi söyler misiniz.Adam belki hayatında büyük şehire ilk defa geldi.Çocuk ulan bu.
ZMA nın içinden çıkıyor vurmayın diyor hala taş atıyolar.Suratında sakal yok.
Tankın otoyolda düz geçtiği videoyu gördüm,dediğiniz şey orada geçerli.Ama başka bir video daha var ki sokaktaki millet boş yolda giden tankın önüne duruyor.Durma kardeşim.Çıkma sokağa.Bu devletin 550 000 askeri 230 000 polisi var.Durma.
Onlara gerek kalmazdıki...her gün denize gider takılırdık. Güzel olurdu lanTSK'ya güvencim sifirlandi. Pasifik'de bir ada ülkesi olsak tüm silah, helikopter, tank, top, ucak yani kisaca her askeri aleti satar ve silahli kuvvetleri feshederdim.
a.q bu humanistlerin
You can see their equipment, I've seen Opcore helmet and some other of there equipment... Its MAK
Still shocked that Turkey's most elite unit doing something like this. and a pretty big number of them "40" Thats really bad.Ya yok hacı humanistlikte bile standartı var bunların. Suriyeliyi beğenmez Fransızın kıçını yalar. Ben düzüm mesela, Türk'ten gerisinin amk.
Thats right, it's MAK. Some 40 of them are running to death now. Commandos pursuing.
Yalnız bu FETO nun mason locaları benzeri bi yapılanması var gibi geliyor bana.
Hümanistlikle alakası yok küçük prens.Şu an hiçbir tv de bunlar çıkmıyor.İktidar cadı avında.Herkesi içeri alıyor.Birileri bunlara da dikkat çekmeli.
Siz şimdi idam idam diyen kalabalığı da desteklersiniz.