xenon54 out
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 20
- Country
Olay politikacilarin yalanlari ise Erdoganin da birkac misali var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nerden geliyor bu bilgi?Vatandaşlık verilen Suriyeli sayısı 220.000 üzerindedir, bu da yasalara aykırıdır.
New Recruit
Nerden geliyor bu bilgi?
2010-2017 arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçenlerin sayısı 216 bin 340 oldu.
2010-2017 arasında 216 bin 340 kişinin kendi isteğiyle vatandaşlıktan çıktığı bildirildi.
New Recruit
Bu Erdoğan vs Kılıçdaroğlu pissing contest'i değil yalnız. Erdoğan'ın yalan söylemesi, Kılıçdaroğlu'nun yalanlarını aklamıyor, Kılıçdaroğlu'nun yalan söylemesi de Erdoğan'ınkileri aklamıyor.
Benim artık cidden midem bulanıyor X kişisi eleştirildiğinde "ama bak Y de şunu yaptı" denince. Yapsın? X aklanıyor mu Y onu yapınca
Nerden geliyor bu bilgi?
New Recruit
Şu anda Türkiye'de yaşayan bütün Suriyelilerin çocukları ve torunları geri mi dönecek sanıyorsunuz?
Bu uzun suren bir sureç. Bugün o iki milyonun vatandaşlık talebi yok ama on yıl sonra her şey değişecek.
@Hurshid bana olta atma, sen daha iyi bilirsinNe gibi seyler degisecek, örnegin?
Herkes yurekli olamaz,bir toplumda senin gibi canini ortaya koyanlar var ve korkup evde kalanlar var,ne yapsin adam korkuyorsa?UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ, Bizler tiyatro yapmadık BİZ CANIMIZI ortaya koyduk, tiyatroyu yapanlar o gece ATM kuyruğunda kendi derdine düşüp gecede karısının koynunda saklanan alçaklardı!
Netice itibariyle korkaklıklarını attıkları İFTİRALARLA tescillediler, tarih ne FETÖcü HAİNLERİ ne de korkakların yaptıkları ALÇAKLIĞI asla unutmayacak!
15 TEMMUZ!
Herkes yurekli olamaz,bir toplumda senin gibi canini ortaya koyanlar var ve korkup evde kalanlar var,ne yapsin adam korkuyorsa?
Su Fetocu hainleri karistirmazsan daha iyi olmazmi,cunki senin Erdoganda onlarla beraberdi en az 20 sene,yani sanada dokunmazmi(Erdogani destekledigin icin) ozaman?
Bak, @Zulkareyn de Fetocuydu,biraktim dedi,kimse inanmadi,,oda insan degilmi,neden Erdogana inaniyor millet,farki ne?
Ozaman oyle yazki millet anlasin,senin iletiden anladigim,adam yureksiz diye canini ortaya atmadi.Diğer taraftan korkakları FETÖ ile aynı kefeye koymadım, benim sözüm korkup evinde sinip ertesi gün canını ortaya koyanlara çamur atanlara, arada büyük fark var.