Tutturmuşsunuz bir anket sonucu doğrumu yanlışmı bilinmez... Yani hem muhalefet olarak İbnelik özel hayat içki kumar zina özgürlüğü diye yırtınacaksın hemde boşanma toplumsal yozlaşmadan şikayet edeceksin, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?! şakamı yapıyorsunuz adam mı seçiyorsunuz? bir lafınız diğerinle örtüşse şaşarım zaten, her cümleniz kendinizle çelişiyor!
Diğer yandan PKK DHKPC FETÖ vb. örgütleri destekleyen CHP kahraman bunların karşısında dik duran hükümeti adaletsizlik ihanetle suçlayan muhalifler! Kürte Arapa eşit davranan hak yemeyen biz Kürtçü Arapçı yaftası yiyip Türk düşmanı oluyoruz! ama kürtü arabı aşağılayıp itin g.tüne sokup çıkaran iten kakan tecavüz eden hak hukuk yiyen ayrımcılık yapıp vatanı bölmeye çalışan kesim vatan perver oluyor!!!?!??
Yani pes diyorum bu zihniyete laf geçirecek bir aklıselim varsa buyursun hodri meydan!
Ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların karşı tarafın anladığı kadardır diye boşa demiyorlar.
Yaptıkları faşistlik ayrımcılık çığırtkanlığı sebebiyle Esadın muharebetinin oyuncağı olanlar yüzünden bugün kendi topraklarımızda Türk suriyeli çatışması ile karşı karşıya kaldık, dün esadın muharebat elemanları olay çıkarttı bugün ise kendisine Türkçü diyen İslam düşmanlığı yapan kesimler CHP nin fitne politikasından yüz bularak Suriyelilere tecavüzü cinayeti her türlü zulmü reva görerek resmen toplum temeline dinamit döşedi.
O faşist deyyusun Yorumuna bakarmısınız, o zülmü yapıp bu yorumu yapacak kadar SÜZME O.Ç.
bu da örümcekleşmiş İĞRENÇ zihniyeti
https://compute.info/twitter/u/macoscarface
İçlerinde İslam düşmanlığı barındıran benim milletimden de olsa benim için kafir olan bir ermeniden farksızdır, ha Türke zulüm eden faşist ermeni, ha Arapa zulüm eden islam düşmanı bir Türk.
Ben faşistlerden beriyim faşistlerde benden beri olsun. Biz müslümanlar için tek üstünlük takvadır, gerisi aldatmacadır!
İnsan olabilene gönülden merhaba faşist bölücülere ilelebet elveda!