Oublious
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -3
- Country
Okyanus otesi...
http://www.haber7.com/siyaset/haber/2641161-amerikalilardan-muharrem-inceye-yeni-mesaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Prompter bozulduğu için çocuğun bile tamamlayabileceği bir cümleyi 5 dk tamamlamayıp propmpter'dan sorumlu şahıs için "yahu namaza mı gidilir, dangalak" şeklinde çıkıştığı miting değil mi bu? :p
Kaçma kaçma. Senin de sonun tereğmat gibi olacak :p
Keske Tarafsiz kaynak verseydin...
Prompter bozulduğu için çocuğun bile tamamlayabileceği bir cümleyi 5 dk tamamlamayıp propmpter'dan sorumlu şahıs için "yahu namaza mı gidilir, dangalak" şeklinde çıkıştığı miting değil mi bu? :p
Kaçma kaçma. Senin de sonun tereğmat gibi olacak :p
Olayın promter'la alakası yok, misafirini korumalar bırakmıyor, onu söylüyor. Sonra da yerine oturmasını bekliyor.
Hem bak promter öyle değil, böyle bozulur.
Fizik ogretmeni biliyor ama partisi karsi geliyor ne anladin sen simdik?
Prompterden okuyunca Turkcesi duzgun fakat promptersiz aaauuuu oooooo uuuuuuuuu gibi salak konusmalari ne denli cahil oldugu apacik ortaya cikariyor. Zaten maksat bu kezbani cumhurbaskani falan yapmak degil. Maksat milliyetci kesimden oy calip CHP, yani feto'yu tekrar iktidara tasimak.
Yaw bir kac hafta evvel ben bu forumda birine okudugunu anlama ozurlusu demistim. Yanlis hatirlamiyorsam bu sahis sendin.
Ya seve seve ya da ***** taniyacaksiniz bu masalari
Haha capin kadar konus lan komedi figurani =D
Binali Hakkari'de ben de Kürdüm ha, Kürtlüğünüzle gurur duyun Hakkarililer demiş. .