Yariya kadar okudum.
Rusyadan Alecrandra ya iltica etmis, o tarihteki iletişim ve egitim şartları göz onu6ne alındığında büyük olasilikla Türkiye yi daha once belki de hiç duymamış, kimlik para ve kendini kabullendirmek isteyen işsiz gücsüz serserilerden olusturulan ve cepheye malzeme tasimakla görevli katır birliği...
Yahudiler Türk ordusunda cesitli görevlerde de bulunmuş ülke icin savasmis.
http://www.salom.com.tr/haber-98644-canakkale_savasinin_bilinmeyen_yuzu_yahudi_askerler.html
Tek derdi daha iyi bir hayat olan az sayidaki mültecinin eylemi Yahudi milletinin genelini bağlamaz. Nasil ki, Raina katliamini gerçekleştiren Özbek in butun Özbekleri veya TSK ya karsi savasan Dogu Türkistan li ışid lilerin tüm Uygurlari baglayamayacagi gibi...
Akp gelip anlamsiz van minut ile başlayan, mavi marmara sacmaligi ile devam eden ve İsrail i surekli bebek katili suclamalariyla Türkiye-İsrail iliskileri koptu. Oysa Abd deki Yahudi lobileri bu sacma politikalardan önce bizim yanimizdaydi. Simdi lobi şirketlerine para veriyoruz. Dusmanca tutumumuz yüzünden bizden kopan ve bolgede yalniz kalan Israil, Guney Kıbrıs ve Suudilerle işbirliğine girdi. Artik eskisi gibi Israilli turist de gelmiyor. Bize de Ortadogu da dost olarak sadece Katar kaldi ki, arabin doğasi gereği firsatini buldumu aninda satacaktir.
Kişisel olarak bazi israillilerle ticaret de yaptim. Dürüst, sözüne guvenilir saygili insanlar.
Yahudi mi Arap mı derseniz, her zaman Yahuxiyi tercih ederim. Bana ne Filistinliden...