[TR]AHMET
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 2
- Country
Kardesim HAMAS bu saldirilarin cogusunun sonunda ben yaptim diyor. O halde yazan siyonist midir degil midir benim icin onemli degildir. Sivil hedefi vurduktan sonra cikip ben yaptim ve bununla gurur duyuyorum diyorsan.... o artik butun sinirlari asiyor.
HAMAS'in ve Israilin savas yontemlerine baktigimiz zaman goruyoruz ki bu ikisi bir birine cok yakin yontemler kullaniyor. Yakin yontemler, ayni aciklamalar, farkli boyut. Ikisinin de karsi tarafta sizmis yeterli sayida ve yeterli egitim seviyesinde kadrolar var. Ikisi de sert gucu kullanmaktan cekinmiyor. Ikisi de hem askeri hem sivil hedefleri vurmaktadir fakat bir kac farki var.
1: Boyut
2: Imkan farki oldugu icin farkli teknik
3: Farkli psikolojik harp yontemleri
4: Ideoloji
Israil bir teror devletidir acikca soyluyorum. Israilin kullandigi bazi yontemlere karsiyim. Hep Filistin halkinin yaninda duruyorum. Filistin halkinin yaninda durdugum ve kendimi Musluman oldugum icin bunu soyluyorum. HAMAS Filistin halkini ve Islam'i iyi bir sekilde temsil etmiyor. HAMAS'in uyguladigi propaganda faaliyetleri ve gencligin uzerinde psikolojik programlari kesinlikle desteklemiyorum. Kucuk cocuklara Al Kassam gibi silahli gruplarinin askeri gecitlerinde yer yoktur. Filistin halkinin adina mucadele surduren savascisinin uzerinde "Sehit yelegi" yer yoktur. O savascinin
Israilin otogarlarda isi yoktur.
Anlıyorum, Hamasın geçmişini bilmiyorum ama ortada İsrail tehditi varken beni ilk önce israilin yaptıkları ilgilendirir, hamas yanlış yapıyorsa devletimiz bunu görür ve ona göre tavrını takınır, ben şahsen israilliler için empati yapmam, malum PKK'nın en büyük destekçisi israildir siyonistlerdir.