Dai Toruko
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -2
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman ne istedilerde vermedik diyenler ne oluyor?FETÖ'NÜN PİÇLERİ bu memleketi ele geçiremeyecekler. Üç kupona alınmadı bu vatan!
Zamanında "fetöcüydüm bende" dediği iddia edilen birine göre sesin çok çıkıyor gibi
Ozaman ne istedilerde vermedik diyenler ne oluyor?
Ekonomi şu anda bitik. 1.5 yıl daha bekleyip zamaninda seçim olsaydı halka içirecekleri aci reçete kemer sıkma tedbirleri yüzünden zaten düşmekte olan oylari iyice düşmüş olacakti.wohoo! Aslında ne düşüneceğimi hiç bilmiyorum kafa karmakarışık. Öncelikle YSK demin iyi partinin seçimlere katılmasına izin verdi.. Tamamda akpli değil mi ysk?
Acaba bilerek merale geçici olarak iktidarı mı vermek istiyorlar yaşanacak kriz sırasında iktidarda olmamak için?
Evet ama benim endişe ettiğim şey ekonomik reformlar. Erdoğan iyisiyle kötüsüyle biraz popülist de olsa ara sıra aslında çok iyi iş başardı makro-ekonomik değerlerimize göre.Ekonomi şu anda bitik. 1.5 yıl daha bekleyip zamaninda seçim olsaydı halka içirecekleri aci reçete kemer sıkma tedbirleri yüzünden zaten düşmekte olan oylari iyice düşmüş olacakti.
Erdogan kendisi söyledi secimden sonra deprem var dedi.
Akşener'in işi iktidar oldugunda gercekten zor olacak. Ama başka umut yok ülke için.
Yav arkadas bana bu fetö edebiyatiyla gelme siz degilmiydiniz daha birkac yil öncesine kadar fetöcü olanlar?Fetoye pic denilmesi seninde mi zoruna gidiyor yoksa idrak sorunu mu yasiyorsun?
Ne istediler de vermedik dediğin konu ney? Cumhurbaşkanı bu konuyu açıklarken ne olduğunu gayet iyi anlattı Eğitim alanında ne istediler de vermedik dediği gayet açık. Çok vatanseversiniz TSK ve EGM’yi fetöye peşkeş çekerken dönemin Gazeteleri manjete taşırken üç maymunu oynayıp şimdi klavye kahramanlığına gerek yok. Sizin vatanseverliğiniz AkParti olunca. O da bu konularda hassas olduğunuzdan değil sıf AkPartiye muhalefet edeyim de ne olursa olsun. Papağan gibi ezberlemişler ne istediler de vermedik, top tüp 3 liraydı 10 lira oldu.Ozaman ne istedilerde vermedik diyenler ne oluyor?
Ne istediler de vermedik dediğin konu ney? Cumhurbaşkanı bu konuyu açıklarken ne olduğunu gayet iyi anlattı Eğitim alanında ne istediler de vermedik dediği gayet açık. Çok vatanseversiniz TSK ve EGM’yi fetöye peşkeş çekerken dönemin Gazeteleri manjete taşırken üç maymunu oynayıp şimdi klavye kahramanlığına gerek yok. Sizin vatanseverliğiniz AkParti olunca. O da bu konularda hassas olduğunuzdan değil sıf AkPartiye muhalefet edeyim de ne olursa olsun. Papağan gibi ezberlemişler ne istediler de vermedik, top tüp 3 liraydı 10 lira oldu.
Boşa dansöz asena gibi kıvırma bu ülkede Fetö 30 yılı aşkın süredir var Devletin her kademelerine de yerleştiler. Sizi kafanıza göre AkParti başa gelince geçtikler tüm kurumlara. Zihniyet bu
Bunlar dogrular istediginiz kadar kivirin.Yav he he aq yeni bir sey uydurun tutmuyor iste sacma sapan argumanlariniz. Hep ayni zirilti.
Daha dün kafir diyodun bana, benim dedigim seninkinin yaninda devede kulak kalir.Kopek diye senin gibilere derler, haddini bil herkese genelleme yapip adilik yapacagina az beynini calistirda mukayese etmeyi ogren.
Esas sen yoluna git nato mermer nato kafa!
Akp gelmeden önce tarikatçilar TSK'ya alinmazdi. Sizmayi basaranlar da ya okul aşamasında ya da mezun olduklarinda er geç fark edilir ve ihraç edilirlerdi.Eğer darbeyi yöneten generallerin kuvvete girişlerinin ve sonrasında Kuleli'den , Harp okuluna sızmaların akp öncesi olduğu savunuluyorsa ; aynı şekilde akp döneminde alınmış YAŞ kararları ile en az 10 yıl kazandıklarını da kabul etmek gerekir. Ne istediler de vermedik konusu maalesef , eğitim alanı ile sınırlı bir mesele değil. Bakın hala 3000 kripto için KHK bekleniyor, şu içine düşülen durumdan akp'nin bir sorumluluğu yoktur demek çok abes.
Akp gelmeden önce tarikatçilar TSK'ya alinmazdi. Sizmayi basaranlar da ya okul aşamasında ya da mezun olduklarinda er geç fark edilir ve ihraç edilirlerdi.
AKP bunu engelledi. Sinav hileleri ile tarikatcilari Harp Okullarina soktu. Atatürkçü personelleri 300 üst rutbeli subay ve geneallere kumpas kurdu ve hapsetti.
Boşalan yerlere Fetullah tarikatinin adamlari yerlesti.
Akp den önce cemaatin devlete sizmasi sistematik ve planli degildi. Akp@cemaat mafyasi bütün kurumlara fetullahcilari yerlestirdi.