Adıvar
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
lütfen topluca kınayın diycem ama
Kardeş sen ne zaman Hollanda'dan welfare ile yaşamayı bırakıp Türkiye'ye gelirsin, o zaman bizi eleştirme hakkın olur. Uzaktan yarım yamalak bilgilerle olmaz bu işler.Bu Adivar'in propaganda, haber aktarma ve manipulasyon etme bicimi bir zamanlarin samanyolu haberini andiriyor.
Devam dostum, battikca batiyorsunuz =D
Kardeş sen ne zaman Hollanda'dan welfare ile yaşamayı bırakıp Türkiye'ye gelirsin, o zaman bizi eleştirme hakkın olur. Uzaktan yarım yamalak bilgilerle olmaz bu işler.
Gerçi, Hollanda meclisi çifte vatandaşlar hakkında yeni yasa çıkarıyor haberleri geliyor. Bakacağız kimler hangi vatandaşlığı tercih edecek.
Sen de taaa gavurun memleketlerinde işi öğrenmişsin. AKP yandaşı değilsen ya Fetullahçısın ya DHKP'ci ya PKK..Haber paylasma ve manipule etme bicimini FETÖ'culerin kullandigi usullerle benzettim. Welfare ve cifte vatandaslikla ne alaka simdi? Eger fakirlikten elestirme hakki doguyorsa o halde savundugun Kemal ve Meral'in muhaliflik hakki da ortadan kalkiyor. Guzel mantik. Tebrik ederim seni.
Sen de taaa gavurun memleketlerinde işi öğrenmişsin. AKP yandaşı değilsen ya Fetullahçısın ya DHKP'ci ya PKK..
Tercih zorunda kalırsan Hollanda'yı mı seçeceksin Türkiye mi? 1600 TL ücret ile yaşamayı göze alıp buraya gelirsen,o zaman seni takdir edeceğim. Şimdilik her laf boş..
BuOyle bir sey yazmadim, kendi uydurman.
Tercih hakki falan ne alaka simdi yahu ne sacmaliyon sen?
Nasıl bu kanaate vardın? Hangi sözüm seni böyle düşünmeye sevk etti?Bu senin FETÖ benzerligini ortadan kaldirmiyor.
Nasıl bu kanaate vardın? Hangi sözüm seni böyle düşünmeye sevk etti?