OguzSenturk
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bu video sanırım AKP'nin PYD'ye yardım gönderdiği zamanlarda çekilmiş. O zamanlar PKK güzellemeleri moda idi.
Bunlar çok iyi laf oyunları yapıyoSource?
Evet, tam o dönemlerdeydi. Umarım yakında KK'nın ve diğer PKK destekçilerinin dar ağacında sallanışını görürüz.Bu video sanırım AKP'nin PYD'ye yardım gönderdiği zamanlarda çekilmiş. O zamanlar PKK güzellemeleri moda idi.
Önce bunlardan başlamak gerek. Urgan boşaldıkça diğerleri...Evet, tam o dönemlerdeydi. Umarım yakında KK'nın ve diğer PKK destekçilerinin dar ağacında sallanışını görürüz.
E bunlar PKK destekçisi değil mi?Önce bunlardan başlamak gerek. Urgan boşaldıkça diğerleri...
Hem de tam destekçileri. Havuz medyası da bir zamanlar AKP doğrultusunda çözüm açılım adı altında terör ve terörist PKK'yı övüyorlardı. AKP düştüğünde bu suçlardan dolayı siyasilerle birlikte yargılanacaklarını bildiklerinden var güçleri ile AKP'ye çalışıyorlar.E bunlar PKK destekçisi değil mi?
E tamam ben de "KK'nın ve diğer PKK destekçilerinin dar ağacında sallanışını görürüz" dedim, bu adamlar destekçi, dolayısıyla KK ile aynı kaderi paylaşacak? Karşı olduğun yeri anlayamadımHem de tam destekçileri.
karşı olduğum yer yok.E tamam ben de "KK'nın ve diğer PKK destekçilerinin dar ağacında sallanışını görürüz" dedim, bu adamlar destekçi, dolayısıyla KK ile aynı kaderi paylaşacak? Karşı olduğun yeri anlayamadım
Cünki ülkenin politik ortami berbat, dogru düzgün muhalefet yok, bircogu AKPye oy vermektense CHP'ye oy veririm diyor.Ya bu parti %25 nasil oy aliyor insanin akli ermiyor, dusunun sokakta ki her 4 insandan birisi bu partiye oy kullanmakta. Akil tutulmasimi aklini kiraya vermek mi anlamak cok zor.
Nerden bulucaz o kadar Atatürkçüyü? Atatürkçü kaldı mı ülkede?Cünki ülkenin politik ortami berbat, dogru düzgün muhalefet yok, bircogu AKPye oy vermektense CHP'ye oy veririm diyor.
Bu böyle olmicak, CHP'nin icini bosaltip yeniden gercek Atatükcü olarak yapilandirmak gerek.
Var korma sen, su CHP'ye bi ceki düzen verilse belli olur, simdiki %25 bile hem alternatifsizlikten hemde sirf Atatürkün partisi oldugundan yoksa alki selim biri bugün CHP'sine oy vermez.Nerden bulucaz o kadar Atatürkçüyü? Atatürkçü kaldı mı ülkede?
Alternatif var.Var korma sen, su CHP'ye bi ceki düzen verilse belli olur, simdiki %25 bile hem alternatifsizlikten hemde sirf Atatürkün partisi oldugundan yoksa alki selim biri bugün CHP'sine oy vermez.