Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın sayende bende bir mesaj atmak zorunda kaldım o konuya
Bakalım ne sürprizler bekliyor.
Bu nasıl iştir kardeşim millet işi gücü bırakmış türkle uğraşıyor..
antalya'da yasayan var mı
Ugrasan mevlasinida bulur ama en cok belasini bulur.Bu nasıl iştir kardeşim millet işi gücü bırakmış türkle uğraşıyor..
http://www.defence.pk/forums/middle-east-africa/274423-putin-orders-massive-strike-against-saudi-arabia-if-west-attacks-syria-11.html#post4709770
Gene kendimi kaybettim önümüzdeki ay görüsmek üzere, isin icinde vatan olursa benden sagduyu beklemeyin abi.
yok ya. Aslında artık biraz sıkmaya başladı. Hiç olmazsa bizde dil özgürlüğü var...farkettiğiseniz bütün forumda İngilizce dışında konuşmak yasak ama bu thread dışında
Arkadaslar siyasi görüsleriniz veya ideolojileriniz her ne olursa olsun Kadir misiroglunun her dediklerleriye hem fikir degilim ama ben yunanlilarin sanki Turklerin rakibi veya dengi gibi gösterilmesine hic bir zaman hazmedemedim ve boyle yapilmasinin aslinda utanilacak birsey ve yanlis oldugunu farketmistim kalbimde Turklerin onlarla asla kiyaslanamayacagina herzaman inanmisimdir..
Saygi deger arkadaslar bu konuda sizin düsüncelerinizi de bilmek isterim paylasmak isteyen varsa lütfen buyursun.
@MertKaan @Neptune @T-123456 @Targon @xenon54 @olcayto @Sinan
Anyone in here who is knowledgable about Islamic teachings and the Quran?