Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Türkçe'niz de bir sorun yok. Türkçe konuşunda bizde anlayalım.
Iftira,ben sucsuzumYa ben aslında Türkçe konuşma taraftarıyım, ama insan ister istemez ona konuşulan dilde cevap veriyor.
Hepsi @T-123456 abimizden oluyor. Hep o kurcalıyor ortalığı vallahi.
(bu ne lan böyle! Aynı tayyibin konuşmalarına benzedi.)
Eline otorite gecen böyle oluyo galiba.
Sende haklisin ne yapsan yaranamazsin insanogluna sonrada mod yokmu diye aglar herkes.yok ya. Aslında artık biraz sıkmaya başladı. Hiç olmazsa bizde dil özgürlüğü var...farkettiğiseniz bütün forumda İngilizce dışında konuşmak yasak ama bu thread dışında
Dreamreaper bize ne cekdiriyor ya, seytan diyor ki gozunu kapat azini ac, bir tarafindan basla, obur tarifindan bitir. Bunu translate yapsin bakalim, haha. Ne istiyor anlamadim ya. Zaten hic yazmiyordum ona.
http://www.defence.pk/forums/middle-east-africa/274423-putin-orders-massive-strike-against-saudi-arabia-if-west-attacks-syria-11.html#post4709770
Gene kendimi kaybettim önümüzdeki ay görüsmek üzere, isin icinde vatan olursa benden sagduyu beklemeyin abi.
O ne mesajdi oyle,HAHAHAHAHAH.Sağolasın sayende bende bir mesaj atmak zorunda kaldım o konuya
Bakalım ne sürprizler bekliyor.
O ne mesajdi oyle,HAHAHAHAHAH.
Ya ben aslında Türkçe konuşma taraftarıyım, ama insan ister istemez ona konuşulan dilde cevap veriyor.
Hepsi @T-123456 abimizden oluyor. Hep o kurcalıyor ortalığı vallahi.
ş , hollanda keyboard'da nasil basiyorsun? Tskler