tesla
FULL MEMBER
- Reaction score
- 1
- Country
ben neptune bir şey demedim adam açık açık dedi ben erdoğanıda sevmiyorum fetoşuda ben ona saygı duydum neden siz gibi fetonun ne mal olduğunu bile bile tayyip erdoğan nefreti yüzünden açık açık bu adamın komplosuna geliyorsunuz ya ona gülüyom adam şantaj yapmak devleti ele geçirmek için her yolu mübah görüyo muhtemelen erdoğanı yerse başa kim gelirse gelsin onun şantaj imparatorluğunun bir parçası olacak feto vesayeti gelecek anlayacağın sahte kasetlerle orduya kumpas kurmadı mı siz lerde ona inanıyosunuz tayyibin hatası da var ordunun hatasıda var ordu bu yapının değil erdoğanı devirmeye çalıştı tayyip darbeden kaçınmak bunlara fazla güvendi bunda belkide o zaman güçsüz dü üzerine gidemedi neyse şimdi elimize bu şantaj çetesini devirmek için bir fırsat geçiyor ama chp aydındoğan koç gibi hırsızlar fetoyu destekliyo ananas rafiner ilişkisi falan bu hırsızlar şimdi namuslu rolu oynuyo ona üzülüyorum siz onlara destek oluyosunuz ya ondan dedim sahte vatanseverler diye görün atatürkün partisini artık ne hallere düştü kolıçdaroğlu fetonun bi eteğini öpmediği kaldı eğer ihtimal vermiyom ama erdoğanı devirmeye çalışırlarsa çıkarım sokağa tayyibin yanında dururum onlarla mücadele ederim gerçek hırsızlarla vatan hainlleriyle@tesla erdogani sevmeyen vatan hayinimi oluyor simdi? Bu nasil bir zihniyet böyle?
Çok saygın var belli.
bilinçsiz vatansever
neyse bu son mesajım olsun yatacam a.k
Last edited: