Neptune
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 53
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Yazmayalı bi oldu buraya, sınavdan malum. Bu arada arkadaşların mentionlarını göremiyorum. kaan'ınkine thread'te dolanırken gördüm. Gelmeyeli bayağı karışmış herhalde bura. Araplar bi yandan fanatik Pakistanlılar bi yandan?
@TurAr bakıyorum dönmüşsün, hoşgeldin
Eyvallah, hoşbulduk
2-3 haftadır burdayım sen yoktun.
Biraz terbiyeli ol,dikkat et seni oturtmasinlar sana yazik olur!mod sinan mı haha dinbleyin vatan hainleri bu ülkeyi fetoya vatan hainine teslim etmeyecez fetonun koyunları fetonun kucağına oturdunuz araturke saygım var ama milli iradeyi devirirseniz bizde sizin rejiminizi deviririiz sizi gidi sahte vatan severler sizi
Biraz terbiyeli ol,dikkat et seni oturtmasinlar sana yazik olur!
Siz dedin,bizleri hic saymamissin?sizi çoktanb kazığa oturtmuşlar bugün mgk bildirisini oku seçimlerden sonra gerçek hırsızlardan hesap sorulacak ingiliz sermayesi işbankası koç doğan medya feto kemalist burjuvazi yeni türkiyeye hoş geleceksiniz ha ha
.... var ama milli iradeyi devirirseniz bizde...
bizim kazığımız sağlam siz düşünün gezizekalılar
Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sonrası yapılan açıklamada "Ulusal güvenliği tehdit eden yapılanmalar ve faaliyetler görüşüldü" denildi.
kardeş sizde zaten kaptırmışınız bi milli irade diye, kasetler, özel jetler, envayi çeşit ayakkabı kutuları felan, coolsunuz yani
kardeş sizde zaten kaptırmışınız bi milli irade diye, kasetler, özel jetler, envayi çeşit ayakkabı kutuları felan, coolsunuz yani
bak bizimki de cumhurbaşkanın arkasındaki resimdeki adam. görüyo musun, göremiyosanız bi de burdan bakın;
araturke saygım var