Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar fikirleriniz ?
Ülkeyi soyup sogana cevirdiler serefsizler, sonrada kalkip müslümanlik tasliyorlar.Arkadaşlar fikirleriniz ?
Acıdım erdogana şimdi ne mal oglu var amkBilal'in mal mal su kadar parayi soyle yaptik, bu kadarini boyle yaptik demesi bence ses kaydinin dogrulugunu teyit ediyor. Zira, bilal bu kadar odun olmasa sumeyye yerine bilali kendine danisman yapardi.
Nerden biliyorsun cakma oldugunu?acayip komik cakma uydurma video buna inanin ben aklindan suphe ederim
Nerden biliyorsun cakma oldugunu?
Bilal'in mal mal su kadar parayi soyle yaptik, bu kadarini boyle yaptik demesi bence ses kaydinin dogrulugunu teyit ediyor. Zira, bilal bu kadar odun olmasa sumeyye yerine bilali kendine danisman yapardi.
acayip komik cakma uydurma video buna inanin ben aklindan suphe ederim
Elinde sonunda video cakma diye siyiracaklar bak görürsün, zaten yeni internet yasasinida kendilerini korumak icin cikardilar, simdi böyle videolari istedikleri gibi silebilirler, mahkeme kararina gerekte yok.Ya 21. yüzyıldayız, çakmaysa eğer zaten ortaya çıkar, AKP de bol bol mağdur ayağına yatıp bunu kullanır, merak etme
voice doesnot belong to erdogan.Nerden biliyorsun cakma oldugunu?