OguzSenturk
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Every political party except MHP?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Onlarin onunu acan kim?
Doğrudur. İçlerindeki en az çürük olan elma. Türkiye'nin sigortası.Every political party except MHP?
Bilmem, soyu bozuklarin gotu sıkışınca Türkiye yara almasın diye herkesten önce yanında duranlar olmasın. Yoksa parlamentoda yeteri çoğunligu olmayıp okadar direnenler olmasın.Apo yu ipten alan parti mi Türkiye'nin sigortası? Komisyonda çekimser kalıp genel kurulda Apo asılsın yönünde oy kullanıp milleti aptal yerine koyan MHP ?
Doğrudur. İçlerindeki en az çürük olan elma. Türkiye'nin sigortası.
Bende başkanlık istemiyorum, ama bence devlet Bahçeli öyle çabuk karar verecek birisi değil. Eminim ki kırk kere düşünmüştur, ve üstelik bu başkanlık sistemi değil. Tam herşey netlessin göreceğiz neyin ne olduğunu, fakat baştaki zat güçlenmesine olanak sağlayan her şey bence yanlıştır ve devlet Bahçeli de yanlış yapmıştır bu konuda eğer öyleyse.MHP'yi pkk ve uzantılarına karşı tavrından dolayı tebrik ediyorum, o konuda gerçekten en az çürük elmadır. Yalnız MHP terörle mücadele gösterdiği kararlık ve siyasi başarıları söz konusu Türkiye'nin geleceği ve başkanlık sistemi olunca gösteremiyor. Başkanlığa ve sistemin doğurması potansiyel sorunlara yani Türkiye'nin tabutuna bir omuzda MHP atmıştır. Seçmen olarak (maalesef "taban" deniliyoruz, diğerlerinden alçakmışız gibi) gereğini yapıp tepki göstermeli.
Not: Türkiye de benim siyasi görüşümü %100 paylaşan parti yoktur. Türkiye'nin geleceği için hangisi önem arz ediyorsa ona oy veriyorum, bukalemun gibi devamlı renk değiştiriyorum.
Apo'yu ipten MHP almadı ki. MHP komisyondan geçirdi yasayı, bu yasanın mecliste oylanabilmesi demek. Mecliste full hayır oyu veren tek parti MHP idi.
Bilmem, soyu bozuklarin gotu sıkışınca Türkiye yara almasın diye herkesten önce yanında duranlar olmasın. Yoksa parlamentoda yeteri çoğunligu olmayıp okadar direnenler olmasın.
Ha tabi ben kimle konuşuyorum? Karşımda soyu belli olmayan, Arap bozması, Türk düşmanları. Belki apoyu asamadi ama sizin gibi yuceltmedi. Erdoğan ve apo aynı bok. Biri görünmeyen düşman, biri açık düşman. Nihal atsizin dediği gibi, çok düşmanımız var, ama hepinize yetecegez ve hepinizi zamanı gelince Arabistana postalayip geri kalaninizi gömeceğiz.
Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin.
Bana akıl oyunu yapma..
Soo... Who passed the law in Parliament?Genel kurulda kabul edileceğini bile bile komisyondan geçirdi
Soo... Who passed the law in Parliament?
Ne yani MHP genel kurulda hayır dedi diye temize mi çıkıyor? Sağlam elma oluyor...MHP hiç bi zaman MHP ismine yaraşır bi siyaset yapmadı.. Madem Türklük'ten bahsediyosun o zaman adam gibi gereğini yapacaksın.. Türk ismini kullanıp gevşeklik yapmayacaksın..
Ak Partinin evet dediğini cümle alem biliyor... Burada odak nokta MHP. Ona odaklan
Burda önemli olan diğer maddeler. Bunlara hayır diyemezdi Ak Parti. Idam maddesini çıkarmaya çalıştı ama maalesef kendini Türk olarak yutturan hainler destek olmadı..
Yok olamaz hepsi yalan,sen CIA,Feto,Yahudi propagandasi yapiyorsun.Al sana
AL YETMEZ
YETER MI????
Burda önemli olan diğer maddeler. Bunlara hayır diyemezdi Ak Parti. Idam maddesini çıkarmaya çalıştı ama çıkmayınca diğer maddeleri bahane edip idamı kaldırdı..