Bundan sonra foruma girebilecek kişilere referans olması açısından yazıyorum.
Çaldığı milyarlarca doları, öldürttüğü gençleri, kutuplaştırdığı toplumu, senin gibi beynini yıkadığı çocukları geçiyorum. Sikip attığı eğitim sistemini, adalet sistemini geçiyorum. Haburu, oslo görüşmelerini, öcalanla yaptığı pazarlıkları geçiyorum. Şehitlere kelle demesini, Hamas liderine sarılırken fotoğraf çektirip Suriyedeki kontrol edemeyeceği gruplara silah yollayıp Türkiye'nin adını teröre destek veren ülkeler arasına sokmasını, devletin onurunu ayaklar altına almasını geçiyorum. Askerlerimizin başına çuval geçiren amerikan askerlerinin "ülkelerine sağ salim dönmeleri için" dua etmesini, İsrail'e karşı en ufak askeri yaptırımda bulunmamasını, Kıbrıs'ta rumların petrol çıkartmasına izin vermesini geçiyorum.
Bu ülkenin ulusal güvenliğine direkt olarak zarar verdi MİLGEM ihalesine fesat karıştırmakla. MİLGEM projesi cumhuriyet tarihinin bu güne kadar gördüğü en önemli projelerden birisidir. İhaleye fesat karıştırmak adli bir suçtur. Dahası bunu tamamen kendi siyasi kazanımları ve saçma sapan intikam egosunu tatmin etmek için yapmış olması onun karakteri hakkında yeterince şey söyler. İnşallah savunduğun adam Apoyu salınca, (ki yapıcak) etrafta olursun, yine bunları dersinde bana cidden gırtlağını kesip bi köşeye atarım seni. Bu ülkenin aptallara ihtiyacı yok.
Ülkenin büyük bir yüzdesi dini yanlış anlamış. Soyut kavramlar üzerine inşa edilmiş ilahi bir dini. Kişilere (RTE, Feto) ve objelere (türban, sakal) indirgemiş. Evet dini secdeye yatıp kalkmaktan veya türbandan veya sakaldan ibaret olanın benim gözümde putperestten farkı yoktur. Bunlar ne bir insanı ne dindar ne de daha iyi bir insan yapar. Benim din algım budur:
Bugün Türkiye'de ki din algısı budur:
Atatürk'ün hayatını ezberlemek bi bok değildir. Atatürk'e hayranlık duyup resimlerini, sözlerini beğenmek bi bok değildir. Atatürk'ü anlamak ve bir birey olarak içinde yaşatmak önemlidir.Atatürk, dünyanın gördüğü en büyük imparatorluğunun ve müttefiklerinin boğazda demirlemiş savaş gemilerine dönüp "Geldikleri gibi giderler" demiştir. bu normal bir insanın söyleyebileceği birşey değildir. Normal bir düşünce yapısıyla ve zeka seviyesiyle anlaşılabilecek bir insan değildir.
Hakkımda en ufak şey bilmiyorsun, söylediklerine dikkat et.
Benim tek amacım Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti müdafa etmektir, ben hayatta olduğum sürece hiçbir babayiğit Cumhuriyeti yıkıp kendi başkanlık düzenini getiremez. Ben yalnız, plansız hareket etmem.
Don't worry, tomorrow this thread will be probably 30 pages long at least
O paraların ne olduğunu bilmeden konuşuyorsun...
O ölen insanların hepsi, vandalizme kurban gitmiş, demokrasilerde yeri olmayan vandalizm sevdalısı, aptal sürüsüdür. Ne için öldüler? Neden öldüler? Cevap vereyim, bir hiç için öldüler, aptallıkları yüzünden öldüler.
13 yaşında ölen bebenin kanı da sizin ellerinizde.
Her şeyi yok sayıp da, olayı bir polisin "vurdu-öldürdü"süne indirgiyemezsin, hele ki bunun yüzünden en üst makamları hiç suçlayamazsın.
Siz kendinizce orada, özgürlük adı altında vandallık yaparken, diğer insanların özgürlüğü ne olacak?
Atatürk'ü de çok yanlış okumuşsun, Atatürk'ü sizler anlayamazsınız, ama kemalist kesilirsiniz başımıza.
Atatürk'ü yaşamak önemli imiş, yok aslında öyle değil, Atatürk bugün olsa, beni yaşamak yerine, Türkiye için yaşayın derdi. Türkiye'yi yaşayın derdi.
Sizler aptallığınızın kurbanısınız.
----------------------------
Çuval olayına gelince, "Çuval" adlı kitabı okudun mu, okumadıysan oku.
Orada başka bir hükümet olsa, sanki farklı bir emir verecekti. Bırakın artık şu ucuz laflarınızı.
Çuval bir utançtır, doğru, ama orada baskına gelen Amerikan askerlerini öldürün diye, hangi hükümet olursa olsun emir veremezdi.
--------------------------
Onun adına, "türban" değil, "baş örtüsü" der inançlı insanlar, kendinizde algı oluşturup, insanların inandığı şeylerin adını değiştirmeyin ve dalga da geçmeyin.
Ateist de olabilirsin, ne bok olursan ol, diğer insanların inandığı, saygı duyduğu şeylere laf etmemeyi öğren.
Siyaset baş örtüsüne kadar indirgenmiş doğru, ama gerçek olan şey bu, senin gibi insanlar, bunu zenginlik olarak görmek yerine, adeta dalga geçiyor, hakaret ediyor.
Benim ailemi bırak etrafımda bile kapalı insan bile yok neredeyse, ama "saygı" denilen bir şey var.
Ama şu da gerçek, ülkemizde, "inançlı" dediğiniz, "koyun" dediğiniz insanlar, bugün Türkiye'yi, oylarıyla ileriye taşıyor.
-
Milgem projesine gelince, Allah Allah, birden her şeyi sahiplenir olduk, halk olarak, sorgular olduk, o da güzel, çünkü, daha düne kadar, yerli korveti bırak, doğru dürüs bir şey üretmezdik, ama bugün yerli savunma sanayii'ni uçuran hükümetin yaptığı seçimi eleştiriyorsunuz. Neden? Sevmediği bir şirket almış, ee yetki hükümette, müsteşarlıkta değil mi? adam istediğine verir? adam çıkmış diyor, ben 5 gemi ürettirmek yerine, aynı parayla 6 gemi üretene veririm, ona ne diyeceksin?
Hadi varsayalım tamamen kişisel, müsteşarlık belki rekabet oluşsun diye koç'tan aldı?
Daha da garibi düne kadar bi bok üretemen Türkiye, bugün beğenilmeyen hükümet sayesinde, savunma sanayii'ni uçuruyor ve siz olayları verilen bir ihaleye kadar indirgeyip, muhalefet yapıyorsunuz.
Asıl bugünün Türkiye'sinde garip olan bunlar