İlk 4-5 sene fena yönetmedi ama geri kalan 15 senede ne yaptı bu adam? Sadece senin gibi AKP'ye tapan değil, CHP'ye tapan trollere de çomar diyorum çünkü ben iki kesim gibi de adamcı değilim. Sizin unuttuğunuz şey şu; kişiler ve ideolojiler geçici, devlet ve milletler kalıcıdır. Benim için kişilerin ve ideolojilerin bir önemi yoktur önemli olan devlettir. Bana açık açık dürüstçe söyle, lafı hiç dolandırmaya çalışma. AKP ve RTE'nin geri kalan 15 senede ülkeyi iyi yönetmeyi bırak- idare edebildiğini düşünüyor musun? 15 senedir yaşadımız skandallar sana yetmiyor mu? Ne AKP ve CHP, ne de RTE kalıcı değildir; Dünya Sultan Süleyman'a bile kalmamış, bu çapsızlara mı kalacak? Hani milyar tane devlet kurmakla övünüyoruz ya, peki o milyar tane devletin nasıl yıkıldığını neden kimse umursamıyor. Ben ne senin gibi Mustafa Kemal Osmanlıyı yıktı, hain Yunan evladıdır diyorum; ne de içki içip dövme yaptırmakla Atatürkçü olduğunu sanan çomarlar gibi Osmanlı dönemini ve padişahlarını Arapçılık ve Gericilik yapmakla suçluyorum. Benim nezdimde ikisinin de yeri vardır. Tıpkı Selçuklu ve Göktürkler gibi. Osmanlı'nın son 200 yılı dahil şimdiye kadar bunları tartışıp birbirimizi hain ilan etmekle yeteri kadar vakit kaybetmedik mi? Kişiler ve ideolojilere tapmakla yeteri kadar vakit kaybetmedik mi? Tekrarlıyorum. Hani milyar tane devlet kurmakla övünüyoruz ya, peki niye kimse o milyar tane devletin nasıl yıkıldığını önemsemiyor? Yıl olmuş 2020, bizim insanlarımızın hala uğraştığı şeye bak ya.