Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Atatürkü şuclayıp erdoganın izinden gidenler! lafım size taptıgınız adam siz ABD israile sattı!!!! bugun cocuguna içirecegin sütaşın sütü lanetlenmıs yahudı tarafından satılıyr!! senin başbakının madem müslüman yahudıyle ne işi var?? nefret edilen iran israili tahtit edebiliyr!! iran kadar olamadık mı? askerimiz polisimiz var ımf borcumuz yok(!) ama 1 ananı satmadıgı kaldı senin o taptıgın müslüman adam!!! bunları bilinde öyle konusun at gözlüğüyle bakmaktan vazgecın!! müslüman kanı dökenlerden hesap sorun kendı kardesınızden degıl!!
GEZİ PARKI OLAYLARINDA HÜKÜMET DÜĞMEYE BASTI...
SİVİL POLİSLER ATM LERİ PATLATIYOR VE BİLE BİLE ETRAFA ZARAR VERİYOR... PADİŞAH AKŞAM ÇIKIP, BAKIN TERÖR YAPIYORLAR DEYİP YİNE YALANCILIKLARINA YENİSİNİ EKLESİN DİYE...
Rebanned in only one day ? Gotta be a PDF record.
You know what he did?
[video]http://m.youtube.com/watch?v=0SOGoiZflYc[/video]
Bunu gördüm koptum vallaha gülmekten.
@Sinan
Kasinmasina kasindi adam , ama o yakin mesafeden o basincla vurulmaz, maazallah adami oldure bilirdi.
Tüm gece Alsancaktaydik arkadasın evine 1 saat once zor girdik. Su an polislerin ve onlarin yaninda elinde sopası olan adamların daldığı otoparktan 2saat kadar önce zor çıktık. Polis degil yanındaki sivil adamlar sopalarla millete kız erkek farketmeksizin dalıyor. Aksam da cevik kuvvetler sıkıştırdı yine aynı sekilde gözlerimin onunde kız erkek herkese vurdular. Gaz bombasının haddi hesabı yok hiç ama hiç durmadı. Su an Alsancak hala kaynıyor katlı otoparkta polis dehşet sacmakta. Kim bu eli sopali adamlar hangi hakla bizlere saldırıyor ?? Kim vericek bunun hesabını !!!
Adanada saat öğlen 6 civarında onbinler toplandık. Büyük bir türk bayrağı altında yürüyüş yaptık kimse ne küfür etti ne de taşkınlık çıkardı. Atatürk caddesinden kasım gülek köprüsüne doğru döndüğümüz anda, altını çize çize söylüyorum hiçbir taşkınlık küfür vs yokken, bir anda biber gazları yağmaya başladı. Bu emri kim verdiyse allah bin türlü belasını verecek. Elinde hiçbir korunması olmayan sadece tepkisini göstermek için toplanmış halka ortantısız güç uygulayanlar umarım devam ederler. Sayende uyuyan dev uyanıyor tayyip. Ben kendi şehrimde bunu gördüm, bu sefer kurtuluşun yok.