Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
how?Taksim PKKlilarin.
It is time to take Erdogan down. They are selling the country to foreigners. They are insulting Ataturk. And Turkey is going down an authoritarian road where the government interferes in what people eat and what they think
how?
........
how?
........
Taksim PKKlilarin.
En sonunda Suriye gibi olacak, götünüz tavana değecek.
Sizler ölüp gideceksiniz, bu pisliğe çare bulmak bana düşecek.
Biz olup gidikden sonra orda eski routine duser yine :pO parki Istanbullular iyi bilir. Geceleri et pazari ve sarhoslar diyari. Alienoz Tr sen bizlere aydinlat o parki.
Haci sen ucaga atla ben pesinden geliyorum.
siz mi kurtarakcaksınız vatanı ulan pkk üyesi sırrı önderi dozerin önüne çıktı diye alkışladınız be bu ne ideolojik körlüktür ülke yangına dönüyo uyanın be mezhep kavgası çıkartacaklarO parki Istanbullular iyi bilir. Geceleri et pazari ve sarhoslar diyari. Alienoz Tr sen bizlere aydinlat o parki.
O parki Istanbullular iyi bilir. Geceleri et pazari ve sarhoslar diyari. Alienoz Tr sen bizlere aydinlat o parki.
siz mi kurtarakcaksınız vatanı ulan pkk üyesi sırrı önderi dozerin önüne çıktı diye alkışladınız be bu ne ideolojik körlüktür ülke yangına dönüyo uyanın be mezhep kavgası çıkartacaklar
Olmeyiz, ancak sizin gibi fareler oluur
Biz olup gidikden sonra orda eski routine duser yine :p
ben aldim biletimi birader