What's new

Turkish Discussion Thread

Status
Not open for further replies.
bu kadini dinleyin

Last edited by a moderator:
.
Kardeş yine nato'nun çıkarı için bu patriotlar, sadece kendi üslerini koruyacak şekilde konumlandırdı, faydalı diyorsun birde, korede bizim ne işimiz vardı da onca kendi insanımızı kaybettik, nato her zaman bizi afedersiniz ama köpeği gibi kullanmıştı ve nimetlerinden de hiçbir zaman faydalandırmamıştır, türkiyede bazı çevrelerde rusya korkusu pompalayarak bu nato hizmetkarlığımızı aklamaya çalışmaktadır.

. . .
It is time to take Erdogan down. They are selling the country to foreigners. They are insulting Ataturk. And Turkey is going down an authoritarian road where the government interferes in what people eat and what they think

Taksim PKKlilarin.
how?

........

Last edited by a moderator:
.
It is time to take Erdogan down. They are selling the country to foreigners. They are insulting Ataturk. And Turkey is going down an authoritarian road where the government interferes in what people eat and what they think

how?

........

Haci sen ucaga atla ben pesinden geliyorum.

.
Taksim PKKlilarin.

q1qVx.gif

. . .
O parki Istanbullular iyi bilir. Geceleri et pazari ve sarhoslar diyari:laugh:. Alienoz Tr sen bizlere aydinlat o parki.

.
En sonunda Suriye gibi olacak, götünüz tavana değecek.

Sizler ölüp gideceksiniz, bu pisliğe çare bulmak bana düşecek.

Olmeyiz, ancak sizin gibi fareler oluur :police:

O parki Istanbullular iyi bilir. Geceleri et pazari ve sarhoslar diyari:laugh:. Alienoz Tr sen bizlere aydinlat o parki.
Biz olup gidikden sonra orda eski routine duser yine :p

Haci sen ucaga atla ben pesinden geliyorum.

ben aldim biletimi birader

.
siz mi kurtarakcaksınız vatanı ulan pkk üyesi sırrı önderi dozerin önüne çıktı diye alkışladınız be bu ne ideolojik körlüktür ülke yangına dönüyo uyanın be mezhep kavgası çıkartacaklar

.

Yahu şu İstiklal Taksim falan hep içkici mekanı. Gündüz gittim de gece nasip olmadı. Seneler evvel bir kez Beyoğlu'nun arka sokaklarından geçtim, travestiler toplanmış bir evde, bir digeri "açın kapıyı içeri alın beni" diye ciyaklıyordu. Dürüst olayım korkarak geçtim.

Bana ne Gezi parkından? 18 Mayıs'ta, 3 Mayıs'ta nerede idi bu kitleler? Bir kez gelip benim yanımda Cuma namazı kıldılar mı? Sorarlar adama: Göbeğimiz bir mı kesildi?

siz mi kurtarakcaksınız vatanı ulan pkk üyesi sırrı önderi dozerin önüne çıktı diye alkışladınız be bu ne ideolojik körlüktür ülke yangına dönüyo uyanın be mezhep kavgası çıkartacaklar

Oublious iyi adam ya. Benim kısmen hemşerim sayılır. :D

.
Kilicdar oglunu kiniyorum, ulkeyi yaygaraya cevirdi ve pkk/solorgotlerin pesinde giden aydinlar, vekiller ve cahiller. MHP'yi bu konuda kutlarim, kimin ne oldugunu ve ne isler cevirdigini biliyorlar.

.
Olmeyiz, ancak sizin gibi fareler oluur :police:

Biz olup gidikden sonra orda eski routine duser yine :p

ben aldim biletimi birader

Birader, planın ne haberim olsun televizyonda seni izlerim. Hadi Allah s.v. Devrim mücadeleni başarılı kılar inş.

.
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom