Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ortalik bok goturuyoo
Hatay'da patlama! CNNTurk.com
bu ikisi de ergen ergen "benimkisi seninkinden daha uzun" oynuyorlar. Patlamaya gelince, benim kanaatim dhkp-c, ve büyük ihtimal istiparat da bunu biliyordu. Esadın bunu yapmaya götü yemez.
Baykuş;4272253 said:Why would DHKP-C target anything in Hatay?
görüşmeler ve geri çekilme varken, pkk'yi listeden sil bi kere. Geçen bi havan düştü diye esad askerlerini sınırdan 30 kilometre geri çekti. Muhalifler de ne zaman bi şey çıkartsalar her zaman mülteci kampında yaparlar. Ve ya sadece bir bomba kullanırlar. Ama farkettiysen Baykuş; Iki ayrı bomba. Ilçenin iki ayrı yerinde patladı. Ve dikkat edersen bu ilçe gerek Yabancı gerek MİT, tamamen ajanlarla dolu bir ilçe şu an. Yani bence mit bunu biliyordu. Ve patlama tam da İsrail ve ABD ile yakinlasmalar arttığında, Brüksel'deki NATO toplantısından sonra. erdoganin ABD ziyaretinden önce meydana geldi. Ki dhkp-c, abd elçiliğini bombalanmasına neden olarak batıyla yakınlaşmamızi mazaret gösterdi. Yani sorumlu marksist komünist terör örgütü DHKP-C. Amaç burda çözüm sürecini proveke etmek değil. Amaç Türkiye'nin ABD, NATO ve İsrail ile yakınlaşmasını protesto etmek.
Baykuş;4272413 said:Mantikli bir spekalusyon, ama benim icin biraz fazla agir geldi
Lets wait and see until more details gets revealed after some investigation has been done. Hopefully we can keep down our warmongering until then... This might as well be a provocation to make us go into a war, no?
ahahah. Yeah you're right actually .
Biz önce abd'nin girmesini istiyoruz. Abd de önce bizim girmemizi istiyo. Tabii bütün bu olaylara kronolojik olarak bakıldığında Hepsi aslında bizi suriye'ye sokmak için bir provakasyon. Bana sorarsan madem yarım milyon mülteci aldık ve eninde sonunda suriye'ye gireceksek (ve de öyle olacak gibi). Abd'nin irak'a yaptığını ben de suriye'ye yapardım. Çünkü baya büyük bi ekonomik kayıp yaşadık bunların yüzünden (bkz: Türkiye'nin 2011'e oranla 2012 deki büyüme hızı. Yüzde 10'lardan yüzde 3'e felan düştü herhalde)
Saldırıyı El-Kaide'ye bağlı Nusra Cephesi yaptı.
Ortadoğu'ya hoşgeldin Türkiye. Boktan kaçarken başımıza gübre çuvalı düştü.
Bizi bu hale getirenler ihya edilmemeli.
Saldırıyı El-Kaide'ye bağlı Nusra Cephesi yaptı.
Ortadoğu'ya hoşgeldin Türkiye. Boktan kaçarken başımıza gübre çuvalı düştü.
Bizi bu hale getirenler ihya edilmemeli.