What's new

Turkish Discussion Thread

Status
Not open for further replies.

neden degiştirdin yazdıklarını lan velet bende baya bir adam sanıp seni muhattab olmusum Türkiyedekiler kavga yapmasını filan bilmiyorlar zencilerle faslılarla filan kavga ediyorum yazmıştın :D gece gece güldürdün beni sag olasın donsuz ninja seni
hadi git işine :omghaha: :omghaha:

.
__________________________________-

.
___________________________________--

.
Oglum bak her horoz kendi cöplügünde ötermis mesele Antalyaya gel demekte degil elbet orada kendi mekanindasin yani ordan atip tutmasi daha kolay istersen sen degil Fransaya (bilet almaya gucun yetmez) Adanaya gelde gosterelim sana yavrucugum, dogru degilmi dovusmeyi bilmiyorsunuz bicak cekiyorsunuz yada 10 kisi daliyorlar dunya alem biliyor bunu yalanmi lan?
Cevap yazmıorum artık sana bebesin çünkü daha laflarına bak, sen gibi mala uyup kendi kendimi rezil ettim ha bana delikanlılık diyipde adana deme :) delikanlılıgın ilk öldügü sehirdir orası varsa içine dert olan gel bana özelden yaz ..

.
Beyler yasinizi basinizi almis adamlarsiniz.

Ortaokul talebeleri gibi muhabbetler yakisiyor mu bize.

.
Last edited by a moderator:
.
Halk otelleri ömründe görmüyorda , halk o otellerden ekmek yiyor.Ben bile yazın gidip çalışıyorum.Orta büyüklükte bir otelde biile yüzlerce farklı insana istihdam sağlanıyor,hemde düzgün çalışma şartlarıyla..Antalya'da turizmden ekmek yiyen,helal para kazanan insan sayısını göz ardı etmemek lazım.Siz yeniden fethedersiniz de , adamların ekmeğiyle oynarsınız..

Dünyaca ünlü yıldızlar burada clublere geliyorlar,gelmesinler mi ?? Dünyaya kapanıp koyun gibi mi yaşayalım?

Hoşgeldin K.Kore.

Gâvurlar sizin donunuza kadar girmişler de haberiniz yok. Sen Adına bordo bereli koyarsın öteki profiline kurt resmi koyar. İş vatan millet olduğunda hep çevir kazı yanmasın. Toptan verelim şu toprakları yabancılara da medeniyet görsün geride kalan halk.

Helâli haramını bırak, toplum çöktü de haberin yok. Tepeden kafana meteor düşmesi gerek "aaa bana nooldu, ben neredeyim, ne olmuş bu memlekete" demen için.

.
Aklıma fıkra geldi tam sizlik:

İcra memuru, fabrikaya gitmiş malları haczedecek. Fabrika sahibi çıkmış, çekmiş tabancayi ben "Trabzonluyum ULAN" demiş. İcracı tirsmiş, af dilemiş. Sonra bir başka fabrikaya gitmiş gene. Bu sefer de adam çekmiş tabancayi, demiş "Diyarbakırlıyim ULAn", icracı gene tırsmış. Neyse en son bir fabrikaya daha gitmiş hacze. Adam gene çekmiş silahı, demiş: "Antalyaliyim ULAN." icracı gülmüş, "Sok ulan o silahı cebine, yoksa sokarım bir tarafına. Trabzonlu dediler, anladık. Diyarbakırlı dedik anladik. Antalyali da ne oluyor ULAN?... ;)

.
Resmen Thread ´din TAAAAAAA ******************** *************...

.
Irrite oldum ulan sizden! :)

Fethullah Hocaya gonderme yapan arkadas gelsin hesap versin bakalim, anlatsinda bizde bilelim neyin nesiymis bu adam, oyle bos yere yersiz tutarsiz sallamasi kolay meydani bos boldun tabi..

Last edited by a moderator:
.
This is why I never supported the idea of having a "Turkish thread" Some of you are too primitive to get personal with. There are better ways to satisfy your egos instead of talking sh.t.

We don't have to dedicate a thread for your masturbation.

.
This is why I never supported the idea of having a "Turkish thread" Some of you are too primitive to get personal with. There are better ways to satisfy your egos instead of talking sh.t.

We don't have to dedicate a thread for your masturbation.

Türkçe konuşabilirsin!

Adam Hakli Beyler !!!

Ama sende hep Küfüre basvurma be !

Git Mod ol ve su hep Politika Post eden Yabancilari bizim Sectioná olan erişimilerini yasakla.

.
Alamancıların Türkçe konuşmalarını gördükçe içimde bir Amerikan filmi izliyormuşum hissi uyanıyor.

"Hey dostum, git mod al ve şu lanet olası yabancıları temizle."

.

.
Kısaltmalardan sonra gelen ekler açılıma göre değil kısaltmaya göre yazılır.

Git bi Türkçe öğren, sonra kim kime sokmuş tartışırız.

.
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom