Silahtar
FULL MEMBER
- Reaction score
- 17
- Country
TEI Advanced Manufacturing Technology Building opened!
,,
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cobra II'ler Asya'da
Otokar üretimi Cobra II 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç dış pazara açılıyor. İlk ihracat anlaşmasını bir Güney Asya ülkesiyle yapan Cobra II’nin, Birleşmiş Milletler Barış Gücü Operasyonları’nda kullanılması bekleniyor. IDEF 2013 fuarında ilk kez tanıtılan Cobra II, Cobra’ların daha ağır zırhla donatılmış yeni bir versiyonu.
http://c4defence.com/Gundem/cobra-ii-ler-asya-da/2539/1
Cobra II was exported to a country in South Asia!
Hate it when they dont reveal the country. For real? Whats the point of concealing it since we will most likely see them in photo's and military exercises of said country anyway.
Hate it when they dont reveal the country. For real? Whats the point of concealing it since we will most likely see them in photo's and military exercises of said country anyway.
Balistik Koruyucu Yelek Projesi'nde imzalar atıldı
SSM ile Nurol Teknoloji AŞ arasında Balistik Koruyucu Yelek Projesi Sözleşmesi imzalandı.
12.10.2016 Huseyin Karatepe Ankara ekonomi
ANKARA
Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile Nurol Teknoloji AŞ arasında Balistik Koruyucu Yelek Projesi Sözleşmesi imzalandı.
SSM'den yapılan açıklamaya göre, 2 Eylül'de Başbakanlık tarafından görüşmelere başlanmasına karar verilen projeye ilişkin sözleşme, Müsteşarlık ile Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret AŞ arasında imzalanırken, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ihtiyaçlarının milli imkanlarla karşılanması yönünde önemli bir adım atıldı.
EGM'nin ihtiyacı 180 bin yeleğin azami oranda yerli üretim imkanları kullanılarak tedarik edilmesinin amaçlandığı proje kapsamındaki tüm teslimatların 11 ay gibi kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Ayrıca başta balistik koruyucu yelek olmak üzere kişisel balistik malzemelerle ilgili yerli katkı miktarının zamanla artırılması da hedefleniyor.
Muhabir: Hüseyin Karatepe
its only not revealed when the customer requests it,
but since its South Asia, its Pakistan
Aselsan optik fabrikası milli silahların dürbününe talip
Sivas'ta Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Aselsan Hassas Optik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Yıldırım, şu anda iki ülkeye silah dürbünü gönderdiklerini belirterek "Bizim asıl amacımız milli ordumuzun ihtiyacını karşılamak. Biz milli silahımızın dürbünlerine talibiz. Ordumuza ve polisimize milli bir ürün vermek istiyoruz" dedi.
Internet Haber Merkezi
14:07 Ekim 14, 2016
DHA
Milli silahların dürbününe talip olan Aselsan optik fabrikası şu anda iki ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.
Fotoğraf: DHA
Sivas'ta yaklaşık 5 ay önce açılan Aselsan Hassas Optik Fabrikası, ürettiği ilk dürbünleri ihraç etmeye başladı. Aselsan ve Sivas Optik Malzemeleri firmalaranın ortak yatırımı olan fabrika, ilk üretimini Ürdün'e gönderdi. Tüfek üstü nişangahlar, gündüz görüş dürbünleri, gece görüş dürbünleri ve termal silah dürbünleri üreten fabrika, ikinci üretimini ise Sivas'tan yaklaşık 9 bin kilometre uzaktaki Filipinler'e gönderdi.
Yüzde 100 yerli üretim
Konuyla ilgili açıklama yapan Aselsan Hassas Optik Üretim Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Yıldırım, fabrikanın geçen 28 Mayıs'ta açıldığını ve 100 nitelikli çalışanıyla beraber üretim yaptığını belirterek, "Yaptığımız ilk ürünler, gece görüşü dürbünleri, kızıl ötesi dürbünler ve silah üzeri nişangahlar. Burası Türkiye'de yüzde 100 yerli üretimin yapıldığı tek tesis. Ve ürettiğimiz ürünleri yurt dışına göndermeye de başladık. Şu anda Filipinler'in ordusu Sivas'ta üretilen gece görüş dürbününü kullanıyor" dedi.
"Milli silahımızın dürbünlerine talibiz"
Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacı olan tüm dürbünleri milli imkanlarla Sivas'ta üretmek istediklerini belirten Yıldırım, "Bizim asıl amacımız milli ordumuzun ihtiyacını karşılamak. Şu anda bu ihtiyacı karşılayacak altyapıya ve üretim yeteneğine sahibiz. Hem fiyatta uygunuz, hem kalitede uygunuz. Bu konuda tercih edilmek istiyoruz. Savunma sanayimizin güçlenmesini istiyorsak, millileştirmemiz lazım. Millileştirmek için de ordumuzun ve polisimizin ülkemizde kurulan bu gibi tesisleri ve ürettiği ürünleri tercih etmesi lazım. Özellikle biz milli silahımızın dürbünlerine talibiz. Daha sonra komando silahlarının dürbünlerinin modernizasyonuna talibiz. Hem ordumuza ve polisimize milli bir ürün vermek istiyoruz, hem daha kaliteli, hem de fiyat açısından daha uygun bir ürün vermek istiyoruz. Savunma sanayimizin gelişmesi için bu gibi tesislerin desteklenmesi lazım ki buna bağlı olarak başka tesisler de açılsın" diye konuştu.
We bought several cobra, some cobra are use by our police.Cobra II was exported to a country in South Asia!
Another tip is the ''in use for UN mission''. Certain countries love sending big amounts of soldiers as it increases international standing
Then It can also be Bangladesh since the country is the biggest contributor of UN peace keepers.