Aptal aptal konusma ve kimseye hakaret etme. CAY BAHCESINDE Mete Yarar'in sayfalarca ekledigim analizini oku ve RUS ile Iran Propagandasi yapma . Write also in ENGLSH
Ya senin ve senin gibilerle ucuz polemik içine girmek istemiyorum. Zaten ben buraya yazmam, uzak doğu bölümüne yazarım. Hepte İngilizce yazarım bugün ilk kez Türkçe yazdım ki aramızda halledelim, daha fazla İngilizce tartışılmasın diye.
Ben kimseye hakaret etmedim. Fakat sen herhalde "aptal aptal" demenin hakaret olduğunu bilemeyecek kadar aptalsın ki hem kendin hakaret ediyorsun hemde hakaret etme diyorsun. Bu da ilk hakaretim olmuş olsun bari lafın havada kalmasın.
Neyse benimle daha fazla muhattap olmayın gerçekten benim bunun için ne boş vaktim nede isteğim var. Bunları yazdım ki burada olanlar en azından BİR tane TÜRKÜN terörist ve IŞİD sempatizanı olmadığını anlasınlar.
Burası özgür bir platform. Radikal İslam sempatizanları bile konuşabildiğine göre eminim en azından medeni ve Atatürkçü insanlar konuşma hakkına sahip olur.