What's new

Turkey in 2041: Looking to the future

Baybars o MHP dedigin senin erdogan tavugun evinde korkarken disarda komunist kovaliyordu - lutfen world affairs de istanbul fetih threadime girin

. .
tipik chp mhp kafasi, yoksa isci partisimi ?

CHP MHP kafasi ile ne alaka sen once kendi ici bos kafana bak. Kalkmisin burada saidi kurdi'nin artiklarini desteklemektesin. Tabi vatan hainlerini desteklemekte hic de tereddut etmiyorsunuz. AKP nur cemaati emri altinda olduklarini bilmiyormusun sanki? Saidi kurdinin dedeleri ingiliz fransiz ile isbirligi icerisinde olup Osmanli devletine karsi isyan ettiklerini bilmiyormusun? Bunlarin bagimsiz bir kurt devleti pesinde kostuklarini bilmiyormusun?

Lozan bir time out antlasmasi'dir anladin mi? Bu hainler hic bir zaman vaz gecmediler Sevr'den. AKP dun yoktu birden gokten indi herseyi kurtardi.. Su sacma zihniyete bak. Once bi arastir bakalim bu tayyip nerden gelme. Parti hic yok ken, hemide ekomik kriz doneminde milyonlarca dollara sahip olup ta komur dagitan bir parti'den hic mi suphelenmiyon?

Yaptigi icraatlar, politikalar ortada. Bir gun boyle konusuyor ertesi gun 360 derece donup bati'nin verdigi emri uyguluyor. Yav sizi adam yerine koyupta karsima almak bile hata. Heleki almanya'da dogup buyuduysen. Senin yaptigin tek is televizyonlardaki rakamlara bakip bir sonuc elde etmek.

Bu kadar basit degil aziz kardesim kocaman Turk tarihi var. Turkler'in durmadan bir sorunu var ki 16 devleti yikilmis. Turkiye yikilmayacagindan ne kadar emin olabilirsin ki? Icimizde fitne fesatci cok. Gozun ac biraz, karnin toklugunu dusunecegin yerine Turkiye'nin butunlugunu dusun.

Baybars o MHP dedigin senin erdogan tavugun evinde korkarken disarda komunist kovaliyordu - lutfen world affairs de istanbul fetih threadime girin

Ya bunlar boyle ne tarihten haberleri var ne birsey. Bu nurcular evlerinde sobanin kosesinda sicacik otururken, ulkuculer disarlarda bolucu komunist avliyordu. Sonra da kalkmislar yok darbelere karsiyiz yok biz eziyet cektik falan filan. Bunlarda tabi hemen herseye kaniyorlar ve oy veriyorlar.

.
sorry for turkish please dont delete it:

ben kimsenin partizanligini yapmam, yapsam elime ne gececek ? bende avrupadayim ve denk geldi hayatimda bir defa oy kullandim havaalaninda. yani bana akp ci felan diyemezsin, cünkü degilim. ben milliyetci bir gurbetciyim, kendimi öyle görüyorum. irkci degilim, türkcü degilim, ama türküm.

eskileri saidi kurdiyi, seyh osmani felani filani birak bi kenera. kimse peygamber degil ki hatasiz olsun, bizimde oldugu gibi o zaman yasayanlarinda birsürü hatalari vardir kesin. günümüze dönelim, suan türkiyenin tek düsmani var, pkk ve onun destekcileri. bunlar basta suriye üzerinden iran ve avrupa (almanya ve fransa). senin istedigin bu esas düsmanlari birakip ic cekisme yapalim diyorsun. türk kürt sünni alevi catismasi istiyorsun. cünkü fikrini savunduklarina bak bakalim gecmiste neler yapmislar kimin masasi olmuslar. milliyetcilik diye alevilik diye milleti birbirine kirdirdilar. simdi hedef türk kürd catismasi cikarmak ama birtürlü basaramiyorlar. ne kürtler kürt fasistleri pkk ya uyuyor nede türkler derin devlete uyup mhp ye prim veriyor. mhp ile ayni cizgide olan chp ye de kimse güvenmiyor.

bunlari ben demiyorum halk diyor, secimlere bakin neticelerine bakin millet ne diyor. karsinizdakine biraz saygi gösterin ki sizde saygi görün. tayyibin kötüsüne kötü deyin eyvallah ama iyisinede iyi demesini bilin.

.
Milleti 32 kimlige bolen akp hala bana diyor kurt turk ayrimcilik pesindesin diye.

Neyse i dont want to go more off topic. Okuyan anlar, okuyan bilir.

. . .
Dikkat ederseniz, Akp'yi suçlayanların bir çoğu ya bu ülkede yaşamıyor ya da farklı nedenleri var.

Genelde bu şahıslar ülkenin "gelişmesini" istemezler, nedenini ben de çözemedim.

Bu bok kafalılar paranoyaklardır bir de, 10 senedir "ülke bölündü..."

Akp'yi suçlama nedenleri, "yaptığı-yapamadığı" işler için değil, tamamen empoze edilmiş ideolji ile hareket etmelerinden kaynaklanır..
.
İlk sayfada kimse akp ile alakalı bir şey yazmadı! O kadar aşağılıksınız ki, axa'yı siyaset ile alakasız bir konuda eleştirdiğim için, hemen altına hakkımda akp ile alakalı mesajlar atmışsınız!

Sizlere ne kadar karalanıp çizilse boş. Bir çoğunuz bu ülkenin gelişmesini istemiyorsunuz. Genelde bazılarınız sağda-solda yaşıyor. ülkeden uzak, Ben çok gördüm oralarda TÜrk'üm diyen; Türkiye'nin gelişmesini istemeyen.

Bunlar referandum öncesi de ülke bölünüyor diye "ağlamışlardı."

Ağlamayacaksın, adam olacaksan halkın seçtiği şahısa saygı duyacaksın. Duymuyorsan da her konuyu siyasete çekmeyeceksin ki çekip de o parti'yi destekleyen kim varsa tartışayım demeyeceksin!

Kimi destekliyorsan destekle, içindeki pisliği buraya taşıma. Ben siyaset yapmam, gider oyumu verir dönerim. Sizin gibi sanal alemde o parti iyi- bu parti kötü gibi şeyler anlatma peşinde değilim.

Bazılarınız aşağılıktan da öte, "köstebeksiniz" o kadar ki, yahudi bebesinin Türkiye cumrhuriyeti'nin başbakanı hakkında yazdığı küfüre bile teşekkür edecek kadar.

Gerçi onların ben Türk bayrağı altında başka kanlar taşıdığından kuşkum yok.

Yapmayın, bari burda yapmayın!

Agizina saglik kardesim, cok iyi yazmizsin.
Translation: Thanks brother very well written.

These people are unable to see the difference betweentoday and 10 years ago. 10 years ago Turkey had a worse conomy than even the worst African countries, the military did not respect a dime of the people and interacted in every single policy issue, giving statements etc. Of course you can't accuse them entirely because the poltiicians were incapable corrupt idiots.

Now Turkish people do not want to go to extreme parties like MHP or CHP or DTP because none of them tolerates the other side, the only party which respects every single citizens rights as a human being is the AKP, and don't accuse me for being a fanboy this is the reality. CHP does not repsect the Muslim people, and don't even want people with scarf to enter universities = sick.
MHP is an ultra nationalistic party which has nothing constructive on its agenda otehr than chest beating with nationalism = this will only create greater rift between the sides. I don't even have to mention the terrorist DTP.

The reason AKP has been in power for 10 years is because people are looking at their economic developments, not on some complete idiotic conspiracy theories like killimaniti repeatedly blabbers about.

And for those who still think teh AKP has a hidden agenda of implementing sharia, wake up smell the coffee enjoy your life and start looking at what you can do better for your country instead of what the country can do better for you. The country consists of its people, and today's rulers have demonstrated their competence. Unlike decades of corrupt and incompetent politicians.

.
CHP MHP kafasi ile ne alaka sen once kendi ici bos kafana bak. Kalkmisin burada saidi kurdi'nin artiklarini desteklemektesin. Tabi vatan hainlerini desteklemekte hic de tereddut etmiyorsunuz. AKP nur cemaati emri altinda olduklarini bilmiyormusun sanki? Saidi kurdinin dedeleri ingiliz fransiz ile isbirligi icerisinde olup Osmanli devletine karsi isyan ettiklerini bilmiyormusun? Bunlarin bagimsiz bir kurt devleti pesinde kostuklarini bilmiyormusun?

Lozan bir time out antlasmasi'dir anladin mi? Bu hainler hic bir zaman vaz gecmediler Sevr'den. AKP dun yoktu birden gokten indi herseyi kurtardi.. Su sacma zihniyete bak. Once bi arastir bakalim bu tayyip nerden gelme. Parti hic yok ken, hemide ekomik kriz doneminde milyonlarca dollara sahip olup ta komur dagitan bir parti'den hic mi suphelenmiyon?

Yaptigi icraatlar, politikalar ortada. Bir gun boyle konusuyor ertesi gun 360 derece donup bati'nin verdigi emri uyguluyor. Yav sizi adam yerine koyupta karsima almak bile hata. Heleki almanya'da dogup buyuduysen. Senin yaptigin tek is televizyonlardaki rakamlara bakip bir sonuc elde etmek.

Bu kadar basit degil aziz kardesim kocaman Turk tarihi var. Turkler'in durmadan bir sorunu var ki 16 devleti yikilmis. Turkiye yikilmayacagindan ne kadar emin olabilirsin ki? Icimizde fitne fesatci cok. Gozun ac biraz, karnin toklugunu dusunecegin yerine Turkiye'nin butunlugunu dusun.

Ya bunlar boyle ne tarihten haberleri var ne birsey. Bu nurcular evlerinde sobanin kosesinda sicacik otururken, ulkuculer disarlarda bolucu komunist avliyordu. Sonra da kalkmislar yok darbelere karsiyiz yok biz eziyet cektik falan filan. Bunlarda tabi hemen herseye kaniyorlar ve oy veriyorlar.

This guys doesn't even know that Ottoman empire was lost to the Young Turks.

.
Please write in English language only

Any non-English post below this might be deleted immediately

.
Guys, do you realize that we fight each other a lot lately? In every single thread, a guy just mentions about AKP or Kemalism and we all jump on it..At the end, no one is going to change his/her political opinion and we just run in circles without constructive result. Therefore I decided not to intervene Turkish politics discussions here from now on..I kindly suggest you to do the same

.
The question is will turkey even exist by 2041 ? turkey multiple personality disorder islamic and turk nationalism is playing it's part, turkey is always trying to play islamic leader while supporting pan turk movements again only to find itself in another conflict with russia over central asia and turkey meaningless useless words against china in xinjiang. not to mention will there be a Kurdistan ?

.
The question is will turkey even exist by 2041 ? turkey multiple personality disorder islamic and turk nationalism is playing it's part, turkey is always trying to play islamic leader while supporting pan turk movements again only to find itself in another conflict with russia over central asia and turkey meaningless useless words against china in xinjiang. not to mention will there be a Kurdistan ?

Your post is unintelligible and nothing but mere disillusioned ramblings. Please study more before posting BS here

.

Obviously your not living up to you name.

.
You are not Neutral either you are chinese or a poor african living in a tent

.
Back
Top Bottom