Ottoman-Turk
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Baybars o MHP dedigin senin erdogan tavugun evinde korkarken disarda komunist kovaliyordu - lutfen world affairs de istanbul fetih threadime girin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Shut the hell up already, Always trying to connect AKP with something. Get your own damn propaganda out of here and leace already.
tipik chp mhp kafasi, yoksa isci partisimi ?
Baybars o MHP dedigin senin erdogan tavugun evinde korkarken disarda komunist kovaliyordu - lutfen world affairs de istanbul fetih threadime girin
Turkey will be extra super power in 2041.
Dikkat ederseniz, Akp'yi suçlayanların bir çoğu ya bu ülkede yaşamıyor ya da farklı nedenleri var.
Genelde bu şahıslar ülkenin "gelişmesini" istemezler, nedenini ben de çözemedim.
Bu bok kafalılar paranoyaklardır bir de, 10 senedir "ülke bölündü..."
Akp'yi suçlama nedenleri, "yaptığı-yapamadığı" işler için değil, tamamen empoze edilmiş ideolji ile hareket etmelerinden kaynaklanır..
.
İlk sayfada kimse akp ile alakalı bir şey yazmadı! O kadar aşağılıksınız ki, axa'yı siyaset ile alakasız bir konuda eleştirdiğim için, hemen altına hakkımda akp ile alakalı mesajlar atmışsınız!
Sizlere ne kadar karalanıp çizilse boş. Bir çoğunuz bu ülkenin gelişmesini istemiyorsunuz. Genelde bazılarınız sağda-solda yaşıyor. ülkeden uzak, Ben çok gördüm oralarda TÜrk'üm diyen; Türkiye'nin gelişmesini istemeyen.
Bunlar referandum öncesi de ülke bölünüyor diye "ağlamışlardı."
Ağlamayacaksın, adam olacaksan halkın seçtiği şahısa saygı duyacaksın. Duymuyorsan da her konuyu siyasete çekmeyeceksin ki çekip de o parti'yi destekleyen kim varsa tartışayım demeyeceksin!
Kimi destekliyorsan destekle, içindeki pisliği buraya taşıma. Ben siyaset yapmam, gider oyumu verir dönerim. Sizin gibi sanal alemde o parti iyi- bu parti kötü gibi şeyler anlatma peşinde değilim.
Bazılarınız aşağılıktan da öte, "köstebeksiniz" o kadar ki, yahudi bebesinin Türkiye cumrhuriyeti'nin başbakanı hakkında yazdığı küfüre bile teşekkür edecek kadar.
Gerçi onların ben Türk bayrağı altında başka kanlar taşıdığından kuşkum yok.
Yapmayın, bari burda yapmayın!
CHP MHP kafasi ile ne alaka sen once kendi ici bos kafana bak. Kalkmisin burada saidi kurdi'nin artiklarini desteklemektesin. Tabi vatan hainlerini desteklemekte hic de tereddut etmiyorsunuz. AKP nur cemaati emri altinda olduklarini bilmiyormusun sanki? Saidi kurdinin dedeleri ingiliz fransiz ile isbirligi icerisinde olup Osmanli devletine karsi isyan ettiklerini bilmiyormusun? Bunlarin bagimsiz bir kurt devleti pesinde kostuklarini bilmiyormusun?
Lozan bir time out antlasmasi'dir anladin mi? Bu hainler hic bir zaman vaz gecmediler Sevr'den. AKP dun yoktu birden gokten indi herseyi kurtardi.. Su sacma zihniyete bak. Once bi arastir bakalim bu tayyip nerden gelme. Parti hic yok ken, hemide ekomik kriz doneminde milyonlarca dollara sahip olup ta komur dagitan bir parti'den hic mi suphelenmiyon?
Yaptigi icraatlar, politikalar ortada. Bir gun boyle konusuyor ertesi gun 360 derece donup bati'nin verdigi emri uyguluyor. Yav sizi adam yerine koyupta karsima almak bile hata. Heleki almanya'da dogup buyuduysen. Senin yaptigin tek is televizyonlardaki rakamlara bakip bir sonuc elde etmek.
Bu kadar basit degil aziz kardesim kocaman Turk tarihi var. Turkler'in durmadan bir sorunu var ki 16 devleti yikilmis. Turkiye yikilmayacagindan ne kadar emin olabilirsin ki? Icimizde fitne fesatci cok. Gozun ac biraz, karnin toklugunu dusunecegin yerine Turkiye'nin butunlugunu dusun.
Ya bunlar boyle ne tarihten haberleri var ne birsey. Bu nurcular evlerinde sobanin kosesinda sicacik otururken, ulkuculer disarlarda bolucu komunist avliyordu. Sonra da kalkmislar yok darbelere karsiyiz yok biz eziyet cektik falan filan. Bunlarda tabi hemen herseye kaniyorlar ve oy veriyorlar.
The question is will turkey even exist by 2041 ? turkey multiple personality disorder islamic and turk nationalism is playing it's part, turkey is always trying to play islamic leader while supporting pan turk movements again only to find itself in another conflict with russia over central asia and turkey meaningless useless words against china in xinjiang. not to mention will there be a Kurdistan ?
The question is will turkey even exist by 2041 ? turkey multiple personality disorder islamic and turk nationalism is playing it's part, turkey is always trying to play islamic leader while supporting pan turk movements again only to find itself in another conflict with russia over central asia and turkey meaningless useless words against china in xinjiang. not to mention will there be a Kurdistan ?