Aramagedon
BANNED
- Reaction score
- -13
- Country
نمیدونم عزیز کجا دقیقا باید واسه موزیک ترید بسازی ولی فکر کنم اینجا بهترین جا هست:بیشتر می خوام آهنگ های قدیمی و محلی رو بزارم تا آهنگهای این خواننده های زپرتی جدیدی که در اومدن، اگه اینجا بزترمشون تو 2000 صفحه گم میشن، اگه ته یه ترد جدا بزارم به شناسوندن فرهنگ ایرانی بهتر کمک میشه
https://defence.pk/pdf/forums/general-photos-multimedia.76/
عزیز من، منظور من عرب های همسایه جنوبی مون هست نه عرب های خودمون یا حتی عراقی ها و سوری ها که تمدن داشتن. شما اگه اکثر نوشته های ایرانی ها ضد اعراب رو ببینی، میبینی که این نوشته ها صرفا به عرب های سعودی فش میدن نه سایر مردم عرب زبان. در ثانی داداش شما اسمشو میخای بذاری نژاد پرستی یا هر چیز دیگه ای، حرف های من کاملا حقیقت هست و تمدن ایرانی ما رو به رخ این ملخ خورها میکشه. ما اینو نباید اسمشو بذاریم نژاد پرستی بلکه باید اسمشو بذاریم بیان حقیقت و نشون دادن هویت و فرهنگ اصیلمون در مقابل افراد بی تمدنی که ادعای هویت و فرهنگ میکنند.عزیزجان ایران حدود یک ونیم میلیون نفر عرب داره .حفظ فرهنگ بومی هر قومی از جمله فارس ها مهمه و درست اما نیازی به توهین و تحقیر اقوام دیگه نداریم .
در کل نژادپرستی حس مخربیه و تخریبش بیشتر برای افراد نژادپرسته که از وضعیت و جایگاه خودشون اون ها رو غافل میکنه .
البته می دونم منظوری نداشتی و آدم خوش قلبی هستی ولی هرچیزی رو نباید کپی پیست کرد که برادر من
Peace